Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendrik

ile mogę realnie wziąść za ślub?

Polecane posty

Gość kendrik

a więc moja sytuacja jest taka.. po 30, z dobrą pracą (2 x średnia krajowa) mieszkanie (kredyt już spłacony), bez zobowiązań. Wysoki szczupły w typie modela. Jestem sam i właściwie mógłbym to zmienić. Moje pytanie na ile moge liczyć w mojej sytuacji zważywszy że wiele kobiet szuka męża (większość singielek). Niestety rzadko która jest w stanie dorównać finansowo większość ma zobowiązania i na dobrą sprawe nic nie ma do zaoferowania oprócz problemów

Gość gość
Weź rozpęd i walnij głową w ścianę.

Gość gość
Pokaż foto

Gość gość
Materialista i oszust.Z taką pisownią to ty kariery nie zrobiłeś i nie zrobisz .Tylko pusta idiotka może się nabrać na te dęte przechwałki.

Gość kendrik
Materialista to nie ale tak mnie życie nauczyło. Nikogo nie oszukuje a pytanie jak najbardziej na poważnie ;) Nie czepiamy sie literówek. Miłego dnia.

Gość gość
Jeśli się kocha bardziej pieniądze niż kobietę, to lepiej zostać kawalerem.

Gość gość
albo niech ma tyle samo albo intercyza

Gość gość
Poszukaj na forach dla masochistek , masz też szansę u osób upośledzonych umysłowo, z chorobą dwubiegunową, jak im rodzina pozwoli, bo myślę że żadna inna biedna czy bogata , ładna czy brzydka o tak "atrakcyjnym" mężczyźnie jak ty marzyć nawet w najskrytszych myślach nie będzie. A tak na poważnie, zainwestuj w psychoterapeutę! bo pomocy takiego specjalisty potrzebujesz, a nie dziewczyny czy żony!

Gość gość
Ja nie tozumiem pytania tytulowego. Czy chcesz zeby jakas kobieta z imigracji zaplacila Ci za slub zeby miec obywatelstwo ? Naprawdę nie wiem o co w tych wypocinach chodzi. Ja moglabym Cię WZIĄĆ na szczyt góry i zepchnąć żebyś się sturlał. I jeszcze jedno...literowka jest wtedy, gdy przestawią się literki.

Gość kendrik
co ja takiego napisałem że was tak boli drogie Panie? może nie czytajcie tego lepiej. A docentem nie trzeba być żeby pisać na kafe.

Gość gość
Ma kendrik rację, co się jego "problemem" , polszczyzną czy ortografią pasjonować? On nie rozumie , co z nim nie tak, skoro takie pytania zadaje, więc odpowiedzi też nie zrozumie. Kendrik dobry chłopiec, tylko się nie denerwuj, spokojnie, pan doktor zaraz przyjdzie.