Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak sexu w małżeństwie Kraków szukam przyjaciółki kochanki samotny żonaty

Polecane posty

Gość gość

Witam Szukam przyjaciółki w Krakowie, szukam czegoś wyjątkowego, ciekawej fajnej relacji, kogoś z kim można przysłowiowe konie kraść. Fajnej dziewczyny, która ma ochotę na fajnego faceta przy swoim boku. To nie są tylko slogany, ale prawdziwa chęć zmiany, poznania kogoś z kim można spędzić może wiele fajnych dni, tygodni może miesięcy lub lat...kto wie... kilka słów o mnie: mam 39 lat, 186 cm i jakieś 99 kg, jestem żonaty, tzw małżeństwo bez sexu. Nie z mojej strony, próbowałem wszystkiego nic nie skutkuje. Pogodziłem się z sytuacją w nadziej że kiedyś spotkam kobietę której też brakuje sexu, być może przeczyta i postanowi się odezwać. Bardzo na to liczę. Kilka innych informacji o mnie Nie oglądam np telenowel ale jeżeli Ty to robisz to chętnie zapewnię towarzystwo. możemy pogadać o wszystkim, potrafię się wysłowić i każdy temat podejmę. Co do moich poglądów to jestem liberalno - lewicowy i obecna władza mnie przeraża. Jestem antykatolicki. Wiem, że jestem fajnym i sympatycznym facetem i zdaję sobie z tego sprawę, choć na pierwszy rzut oka mogę wydawać się niedostępny - ale to dlatego, że na początku mam zawsze pewien bezpieczny dystans. Jestem realistą, normalnie pracuję, normalnie zarabiam, jestem po studiach... aha jestem też łysy. Jeżeli Jesteś z Krakowa i Jeżeli Uważasz że warto się do mnie odezwać smiało Pisz to nic nie kosztuje oprócz kilku minut. Podaję maila werdess@op.pl pozdrawiam

Gość gość
Łysy grubas i do tego lewak :O

Gość gość
Chyba nie powinnam zabierać głosu w temacie ponieważ nie jestem z Krakowa aczkolwiek z Twojej wypowiedzi wyłania się fajny, inteligenty facet z poczuciem humoru. Życzę powodzenia:)