Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula_240

Trafił na czarną listę

Polecane posty

Gość kasiula_240

Mój ex truł mi od kilku tygodni nie zwracając uwagi na to, że nie mam ochoty na kontakt z nim. Smsy, e-maile, propozycje spotkania. W końcu go zablokowałam na telefonie i portalach społecznościowych. Mam nadzieję, że nie przyjedzie do mnie do domu. To by była masakra.Ten człowiek mnie irytuje samą swoją osobą, jest żenujący i nawet po dużej ilości alkoholu nie dałabym rady go pocałować brr... Tyle kobiet jest na świecie a on musiał przyczepić się akurat do mnie.

Gość gość
14.57 Faktycznie postępuje bez sensu, że zainteresował się taką postacią. Niewyobrażalny absurd to jego postępowanie, sam sobie krzywdę robi. Tyle przyjemnych i fajnych kobiet.

Gość kasiula_240
Zerwałam z nim 10 miesięcy temu. Powiedziałam mu wprost, że go nie kocham. A on teraz chyba stwierdził, że a nuż mi przeszło i do niego wrócę. Nie może zrozumieć, że nic na siłę. Dlatego w końcu straciłam cierpliwość.

Gość gość
Nie widziałem autorki na oczy, nie słyszałem, przeczytałem tylko jej wypowiedzi w tym wątku, ale nawet po narkotykach wymieszanych z litrem gorzaly nie usiadlbym w jej pobliżu.