Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z wysraniem się. (wypróżnianiem)

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 17 lat i od prawie dwóch tygodni mam problem z wysraniem się . Od 4 dni przed tymi prawie dwoma tygodniami zaczną bolec mnie brzuch dokładnie trochę poniżej pępka w tym miejscu. Okło po połowie tygodnia miałem zrobioną lewatywę wypróżniałem się samą wodą a już 4 dni nie mogłem się wysrać. Myślałem że przejdzie czekałem dalej do końca tygodnia kupiłem tabletki w aptece na wypróżnianie nic nie pomogły. Zakupiłem herbatkę o nazwie SENES zaparzyłem z dwóch torebek też nic nie pomogło. I przez te dwa tygodnie ciągle boli mnie brzuch rano mocniej potem mniej ale ciągle boli. Mam uczucie pełnego brzucha odstaje mi on i jest twardszy niż był przed tymi dwoma tygodniami tak jakbym miał wzdęcie mi się wydaje. Czasami mam chęć wysrania się ale nie mogę tego zrobić. Próbowałem jeszcze takie sposoby jak cytryna z solą, olej roślinny. Przed tymi dwoma tygodniami moje wypróżnianie się wyglądało tak że robiłem kupę co dzień lub co dwa dni co było rzadkością. Nie wiem co mam zrobić pomocy!! Mam iść do lekarza? Co to może być?

Gość gość
Idź natychmiast do gastrologa, konieczne jest USC, coś mogło ci pęknąć, możesz mieć krwawienie wewnętrzne i stąd zaparcia. Natychmiast do lekarza, jak ci życie miłe. Posłuchaj mnie!

Gość Założyciel tematu
Rozumiem ale dopiero będę mógł się wybrać w poniedziałek.