Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 2latach mam dosyć.

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem od 2lat. Od września ubiegłego roku poczułam, że coś się psuje, nie wiedziałam o co chodzi. Zablokowal telefon na odcisk palca, co się okazało chowal tam wiadomości, które wymieniał z jakimiś obcymi dziewczynami. Nie udawaj my głupich, domyślamy się jakiej treści one były ;) Razem gdzieś wyszliśmy ostatnio kilka miesięcy, ok. 4 miesięcy temu,a i tak słyszałam ciągle tylko "Jeejuu tyle pieniędzy za herbatę? '' etc. Jak próbuję go gdzieś wyciągnąć to mówi, że nie ma pieniędzy i zostawia się tym, że on takich rzeczy nie lubi, a kilka dni później z kolegą idzie na squasha, a następnego z koleżanką na snowboard. Przez co odnoszę wrażenie, że co raz mniej nas łączy i że on nie chce się mi jakby.. Oddawać, nie chce mi poświęcic czasu.. Na święta dostał grę, bo gracz, obiektywy do telefonu, bo wtedy jeszcze aparatu nie miał, a zdjęcia lubi robić. Grę zapakowalam jak edycję kolekcjonerska, bo na taką prawdziwą pieniędzy nie mam. A ja dostałam od niego skarpetki. Na kolejne świeta - cieplejsze skarpetki... Jest tak mało kreatywny.. Gdzie sama odczuwam czasem potrzebę zrobienia czegoś właśnie kreatywnego, lubię też sport, ruch.. On niekoniecznie.. Nie myślałam, że tak to będzie uciążliwe. Dzieli nas ponad 100km więc umownie spotykamy się co tydzień, nigdy nie zrezygnowałam ze spotkania, a on... Ciągle coś wymyśla.. Jeszcze kwestia jedna. Seks. Powiem w skrócie, mam wrażenie jakby się mną po prostu masturbował. Już nie raz próbowałam to skończyć, ale on mówił że się poprawi.. Albo mówił też "nie będę trzymał Cię na siłę jeśli masz się męczyć".. Kompletnie nie wiem co zrobić.. Przyjeżdża do mnie jutro, a ja praktycznie o tym zapomniałam.. A kiedyś odliczalam godziny do spotkania

Gość gość
No dobrze, wygadalas się. A teraz wykonaj konkretne działanie.

Gość gość
Wydaje mi się , że sama nie widzisz sensu utrzymywania tej znajomości. Jesli sie wahasz , zrób sobie listę za i przeciw i nagle okaże się, że nie będziesz sama wiedziała co napisać za.

Gość gość
szkoda zycia na takiego dziada rzuć go zanim on rzuci ciebie :-D

Gość gość
21.26- dokladnie. On nie jest fair, co to ma byc ze pisze z jakimis dziewczynami I pilnuje zebys Ty tego nie przeczytala (wiadomo jakiej tresci moga byc he wiadomosci), pewnie juz Cie zdradzil albo ma taki zamiar. Widac juz mu sie znudzil ten zwiazek, szuka odskoczni, a Ty sie zastanawisz co robic? Rzuc go zanim on zostawi Ciebie!