Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraińcy opanowali nasze miasto!!!!

Polecane posty

Gość gość

jest ich ogrom i troche sie ich boje szczegolnie kobiety sa jakies dziwne patrza sie na mnie kiedy ide z dzieckiem i szepcza! co to do kurrr 1943rok i ukraina nie pomylilo imsie cos??? dlaczego ich jest tu tak pelno ??!!! co sie dzieje? zobaczycie jeszcze bedziemy przez nich plakac i zniszcza nasz spokoj w naszej wlasnej polsce!!!!!!!!!

Gość gość
kurrr... nie pojmuję tego :o tak bardzo chcieli mieć to swoje państwo. Urządzili Polakom piekło na Wołyniu. Nienawidzą nas za kilka wieków "okupacji", pozbyli się wreszcie ruskich. To zamiast teraz siedzieć w swoim państwem i napawać się "Wielką Ukrainą" walą tu, do swoich znienawidzonych wrogów, drzwiami i oknami!

Gość gość
za dużo jest w Polsce imigrantów nie tylko Ukrów, z każdym dniem przybywają następni...

Gość gość
No z ukrami jest coś nie tak , te baby się tak lampia jakby miały zaraz zabić co to za naród to ja nie wiem

Gość gość
Autorko, jesteś może z Dolnego Śląska, okolice Wrocławia? Bo ja mieszkam właśnie w tym miasteczku i naprawdę jest ich multum. Pracują w moim miejscu pracy i mieszkają wokół mnie. Przez nich mieszkania są strasznie drogie, wynajem mieszkania kosztuje więcej niż we Wrocławiu, a miasteczko jest naprawdę małe...

Gość gość
Gdyby nie ci Ukraincy nie byłoby komu pracować Polacy albo pojechali na wyspy albo niebawem pójdą na emeryture (reforma emerytarna)

Gość gość
w Przemyślu jest już problem

Gość gość
gość 2017.03.01 powielanie mitów trwa w najlepsze, mamy powtórkę z zachodu, jak to niby nie chcą ludzie pracować. Tylko dlaczego zarobki nie są takie aby móc się utrzymać, czy założyć rodzinę. A później lament,że nie ma dzieci. Człowiek pracuje po to aby żyć.

Gość gość
Pozbyli się ruskich tak skutecznie, że teraz mają z nimi wojnę o własne tereny :O goovvno wiesz a się wypowiadasz

Gość gość
ale tu ruskich kretów 🖐️

Gość gość
widzę ukraińskie krety

Gość gość
w Przemyślu i Rzeszowie jest to samo a oni maja podobno już lepiej niż Polacy

Gość gość
W stoczniach polskich, to już się mówi po rosyjsku. Polacy wyjechali pracować w stoczniach Norweskich czy innych na zachodzie.

Gość gość
Ukraińcy mają ukraiński Rosyjski używa się tylko na wschodzie Ukrainy a ta jest objęta wojną.

Gość gość
up

Gość gość
No jest ich pełno ale co zrobić jak zamawiają sobie dokumenty z offshoreidcardscom i raczej nie mają w planach powrotu do swojego kraju. U nas im dobrze!

Gość miki8999

Są agencje pracy, dużo firm zwłaszcza produkcyjnych z takiej obsługi korzysta. Myśmy zaczęli niedawno współpracę z nowym biurem nazywają się Worksol, na worksol.pl można ich ofertę znaleźć. Pierwsze wrażenie jest okej, dużo nam pomogli w kwestii obcokrajowców bo dopiero od tego roku zatrudniamy ludzi z Ukrainy i ułatwia nam to życie, bo w Polsce rąk do pracy zaczęło brakował w pewnym momencie.

Gość Gość miki8999

Sorki, ze tak się nieskładnie wypowiadam, ale jestem lekko upośledzona. Dzięki temu pracodawca ma mnie za darmo i jedyne co mogę robić to uprawiać ten marketing szeptany. Wokrsol, to brzmi jak kupa, zapamiętajcie

Gość aaaaaa

Niedługo większość wyjedzie do Niemiec i po problemie.