Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werdess

Brak sexu w małżeństwie Kraków szukam przyjaciółki kochanki samotny żonaty

Polecane posty

Gość werdess

Witam Szukam przyjaciółki w Krakowie, szukam czegoś wyjątkowego, ciekawej fajnej relacji, kogoś z kim można przysłowiowe konie kraść. Fajnej dziewczyny, która ma ochotę na fajnego faceta przy swoim boku. To nie są tylko slogany, ale prawdziwa chęć zmiany, poznania kogoś z kim można spędzić może wiele fajnych dni, tygodni może miesięcy lub lat...kto wie... kilka słów o mnie: mam 39 lat, 186 cm i jakieś 99 kg, jestem żonaty, tzw małżeństwo bez sexu. Nie z mojej strony, próbowałem wszystkiego nic nie skutkuje. Pogodziłem się z sytuacją w nadziej że kiedyś spotkam kobietę której też brakuje sexu, być może przeczyta i postanowi się odezwać. Bardzo na to liczę. Kilka innych informacji o mnie Nie oglądam np telenowel ale jeżeli Ty to robisz to chętnie zapewnię towarzystwo. możemy pogadać o wszystkim, potrafię się wysłowić i każdy temat podejmę. Co do moich poglądów to jestem liberalno - lewicowy i obecna władza mnie przeraża. Jestem antykatolicki. Wiem, że jestem fajnym i sympatycznym facetem i zdaję sobie z tego sprawę, choć na pierwszy rzut oka mogę wydawać się niedostępny - ale to dlatego, że na początku mam zawsze pewien bezpieczny dystans. Jestem realistą, normalnie pracuję, normalnie zarabiam, jestem po studiach... aha jestem też łysy. Jeżeli Jesteś z Krakowa i Jeżeli Uważasz że warto się do mnie odezwać smiało Pisz to nic nie kosztuje oprócz kilku minut. Podaję maila werdess@op.pl pozdrawiam

Gość gość
Twoj temat jest na nastepnej sttonie. Nigdzie nie zginął:) Nie trzeba go zakładać drugi raz:)

Gość gość
Witam Czy rzeczywiście nie ma w Krakowie żadnej kobiety której brakuje sexu i która szuka fajnego faceta ?

Gość gość
Jest

Gość gość
Liberalno - lewicowy, antykatolicki i fajny? Niemożliwe. Już wiemy, czemu żona od ciebie stroni.

Gość gość
facet napisał w kilku zdaniach kogo szuka i w sposób całkiem rozsądny, ale oczywiście już został zaatakowany przez prawicowego fanatyka, który oczywiście dzisiaj przyjął komunie o 7:30 w kościele i słuchał propagandy z ambony powodzenia chłopie nie zważaj na takich idiotów, i pamiętaj w swoich poglądach nie jesteś sam a co do kobiet to są zaczekaj a na pewno się znajdziecie

Gość gość
Szkoda, ze mam do Krakowa daleko

Gość gość
rozwod wez frajerze a nie zonie rogi robisz!

Gość gość
jak bys byl fajny i przystojny to bys w internecie nie szukal! taka prawda idz do agencji ale tam musisz zaplacic

Gość gość
JAKI DESPERAT! Twoje ogloszenie nie jest zachecajace, frustrat!

Gość gość
a moze byc facet? bede cie bral od tylu

Gość gość
Nie mogę zrozumieć dlaczego faceci nie wejdą sobie np. na http://ekstaza.pl albo coś takiego i tam nie poszukają. Przecież jest tam dużo pań z różnych miast, odpisują na wiadomości więc na pewno da się jakoś dogadać. Nie każda chce się spotkać za darmo ale jak dobrze się poszuka i zagada to i taką może się udać wyrwać :)