Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety sa dla siebie takie podle ??

Polecane posty

Gość gość

Tylko sie wzajemnie obrazaja, ublizaja sobie. Przynajmniej tutaj. Zadnego wsparcia, dobrego slowa.

Gość gość
No wlaśnie.. paskudne suki.

Gość gość
Jak zachowują się suki mające cieczkę?

Gość gość
Ja wiem dlaczego, zauważyłam, że wiele kobiet jest po prostu o siebie zazdrosnych. Jedna pracuje a druga nie musi, to ta pierwsza jest dla niej wredna, bo jej zazdrości, nienawidzi za to, że ma lepiej. Wiele jest takich przykładów. Faceci tak chyba nie mają, nawet jesli zazdroszcza innemu facetowi np lepszej pracy to nie wyzywaja i nie obrażają go. A kobiety na takich forach mogą sobie ulżyć bo na żywo nie byłyby takie odważne. Ciągle im czegoś brakuje, mają coś a chcą wiecej, chcą to co mają inne itd. Jestem kobietą i niestety też byłam wredna czasem i wobec mnie ktoś też był wredny.

Gość gość
Nie obrazam innych kobiet, ale niektoee historie mnie nie ruszaja, trudno mi im wspolczuc. wkurzaja mnie wpisy babek, ktore przez swoja niską samoocena psuja sobie zycie i czesto tez swoim dzieciom. Ich wybor, ich sprawa, ale pozniejsze uogolnianie jakie to kobity sa bezradne i biedne zawdzieczamy im. Same skazuja sie na bycie z tyranem, bo uwazaja, ze na nic lepszego je nie stac. Gdyby kobity mialy więcej pewnosci siebie, bylo by znacznie mnie przykrych historii o bitych zonach, dzieciach, albo samotnych matkach nie mających za co zyc. I nie twierdze, ze wina lezy tylko po ich stronie, ale sa one przede wszystkkm kowalem swojego losu, czego czesto nie rozumieja, albo nie chca i potem zostaje im tylko wylewanie zali. Uwazam, ze takie typy kobiet zle wplywaja na interesy wszystkich babek.