Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glukozamina skutki uboczne

Polecane posty

Gość gość
nie ma zadnych skutkow ubocznych bo to placebo, naukowo udowodnione ze nie dziala, szkoda kasy

Gość gość
A przepraszam gdzie to niby zostało udowodnione? Ja chyba czytałem całkowicie inne badania... Glukozamina jak najbardziej działa.

Gość gość
A jaki suplement zawiera najwięcej glukozaminy?

Gość gość
Ja słyszałem, że Flexin 500 ale nie wiem czy jest to prawda.

Gość Iwonka G
Jeżeli chcesz zadbać o stawy to postaw na suplement z kolagenem. Ja stosuje Artikon msm bo na najlepiej przyswajalny, w dodatku z innymi niezbędnymi do regeneracji stawów składnikami.

Gość FL3X
A może FL-3X? Skuteczny i w dodatku pyszny, co jest rzadkością wśród glukozamin.

Gość gość
galarty z nóżek, salcesony a nie ujostwa z aptek!!

Gość gosc gosc

ha ha , naukowo to nie udowodniono że nie działa, ale nie udowodniono też że działa, rozkłada się to tak, że pomaga w mniej wiecej 50% przypadków, i taka jest prawda jednym pomaga innym nie, a co do skutków ubocznych to do najczęstszych należy zgaga, mogą też być wzdęcia i gazy polecam poczytać tutaj http://opinie.co/glukozamina-i-chondroityna-na-stawy-opinie-dzialanie-na-co-zwrocic-uwage/ te skutki uboczne z tego co czytałam na webmd bo tam zajrzałam pojawiają się dość często tak więc przychylę się do opinii poprzednika - nie ma to jak galareta!