Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

syn wziął sobie królice a nie babę do łóżka

Polecane posty

Gość gość

nie mogę, cholerstwo płodne jak nie wiem, na sam widok spodni już zachodzi w ciąże, już piątym w ciąży i to jedno po drugim, wytrzymałe to jak piorun, mówię synowi, weź sobie babę na boku, bo z nią to drużynę piłkarską napłodzisz, nie pójdzie to do lekarza po leki anty. Jak się zwali do mnie z tymi bachorami to jestem tak zmęczona, że hej, nie lubię jak przyjeżdżają, bo bałagan, do tego trzeba stać w kuchni garach, bo jedno chce pić, kolejne jeść i tak na zmianę. Pisk, wrzask. O nie, jak można być tak głupią i dać się tak zapładniać.

Gość gość
Prowo!!!

Gość gość
A dzieci to kto z nia naplodzil jak nie twoj syn?!Sama kobieta nie zaplodnila sie,wiec oboje sa winni.

Gość gość
mądra kobieta nie pozwoli sobie na to aby rodzić dzieci jak przygłup

Gość gość
Jeszcze na boku niech sobie syn dorobi kilka sztuk

Gość gość
Przecierz autorko napisala ze na sam widok spodni w ciaze zachodzi a to tylko jej syn w spodniach chodzi?

Gość gość
A może im to pasuje? Nie wpadł nikt na ten pomysł? Skoro facet nie umie trzymać rozpora w zapięciu a ona mu daje to znaczy że lubią myśl o seksie a potem ciąży :). A ty droga babciu nie narzekaj tylko ciesz się wnukami albo powiedz synowi że kiedyś będzie musiał znaleźć babę na boku bo jak ta mu w końcu wykorkuje to zostanie sam z dziećmi więc niech nauczy się trzymać ptaka w gaciach. Dodam jeszcze autorko że wieje od ciebie wiejszczyzną i zapewne wychowałaś ***aka a nie mężczyznę więc się teraz nie dziw.

Gość gość
Mądrzy faceci też potrafią zakładać prezerwatywy ;). Wioszka .

Gość gość
faceci to są od wiek wieków samce, i ich celem jest wsadzać, a jak głupie baby rozkładają nogi to niech się przynajmniej nauczą zabezpieczać, bo trzeba być naprawdę idiotką aby rodzić tyle dzieci.

Gość gość
a kto nie lubi seksu,przecież to się na tym życie opiera, to jest sama przyjemność. Seks a niechciane rozmnażanie się to są dwie różne sprawy

Gość gość
Kupuj synowi gumy i naucz uzywac.

Gość gość
Jak ona nie łyka anty to niech ten łor wiejski zakłada gumkę. Nie wpadł na to ? Może to taki typowy burasek?

Gość gość
babsko nie lubi w gumie, bo twierdzi, że tak jakby się z torbą foliową pieprzyła

Gość gość
Kupuj mu gumki bo zaj***e żonę i ta pójdzie do nieba a dzieci pójdą do babki na wikt i opiekę ...czyli do ciebie :).

Gość gość
Baba na boku rozwiąże problem. Będą dwa dzieciaczki na rok, nie jeden. Marne prowo.

Gość gość
W torbie foliowej pieprzyła?? Zakładam się że nie jesteś teściową tylko dennym prowokatorem . Pamiętaj że kobieta nie pieprzy się w torbie foliowej , to robią tylko mężczyźni ;).

Gość gość
Siedzi tu taki nieszczęśliwy facet na forum i od wczoraj wieczór wypisuje pierdoły. Aż się śmiać chce.

Gość gość
a co to babka jest od wnuków, porąbało was. Ja sama jako babka teraz używam seksu kilka razy dziennie, bo w ciążę nie zajdę, jestem na emeryturze i jeszcze pracuję, także ja jako babka teraz używam życia, uwielbiam bale, rozrywki, wycieczki, zwiedzanie, zmieniać chłopów, także wnuki niech idą to tamtej babki, bo jak idiotka nie nauczyła córki jak sie zabezpieczać to niech zapieprza przy wnukach.

Gość gość
twojej synowej bardzo ale to bardzo współczuję beznadziejnej synowej

Gość gość
bardzo mądra babka, bo przecież nie żyjemy na tym świecie p oto aby się tylko rozmnażać i zapieprzać. Ż życia trzeba mieć też i coś dla siebie, bo jeżeli miałabym żyć tylko do rozmnażania się i zapieprzania to lepiej jakby mnie rodzice nie robili.

Gość gość
ciagnięcie jeszcze to prowo ?.............

Gość gość
Taka sobie wzial to taka ma. Tylko prostaczka rozmnaza sie jak zwierze. Kobieta powinna myśleć o zabezpieczeniu bo to ona znosi ciaze. Piec jedno za drugim to ja wspolczuje. Na staroac macicy w gaciach bedzie szukac, bo jej wszystko wypadnie.

Gość gość
ale baby są wytrzymałe, nie do zajeżdzenia