Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ukraincy niszcza cmentarze polskie na ukrainie! jak tak mozna

Polecane posty

Gość gość

juz kilka takich przypadkow miedzy innymi w bykowni i hucie pieniackiej. ublizajac nam pisza na naszych pamietnych grobach ku*wy , ss galizien! jak tak mozna wysadzili nasz pomnik pomordowanych przez nich tam mezczyzn kobiet a w szczegolnym okrucienstwie dzieci i niemowlat!!!!!!!!!!!!!!!!1 co to za narod!!!!!!! a oni nam jeszcze ta holote do PL przywoza

Gość gość
Slyszalam, ze to ruskie celowo poniszczyly, zeby poroznic polakow z ukraincami. Chociaz swoja droga ukraincow nie lubie, cholota taka, ze brak slow. Chamy po prostu. U mnie w przedszkolu jest kilka rodzin ukrainskich, jeny... Idzie to, zamknie Ci drzwi przed nosem, bo po co przytrzymac. Klna przez tel. przy dzieciach. Ani dzien dobry, ani pocaluj sie w tylek. Okropni ludzie.

Gość gość
kiedys szlam na zakupy i szly grupa okolo 10 ukrainek musialam sie minac z nimi nie mialam wyboru zaczely mnie scinac wzrokiem i obgadywac. poczulam sie dziwnie, zle, troche sie balam. kiedys tez czekalam na meza stalam pod biedronka z zakupami bo musial po mnie przyjechac i wyszla taka ukrainka zaczela wrzeszczec przez telefon potem podeszla do innej i tez cos po tym ukrainsku plotla . okropnie sie robi przez to w polsce. znam kilku ludzi gdzie u nich w pracy zrobila sie tragedia bo ukraincy za zlamany grosz to by o***t wylizali. masakra.

Gość gość
tacy dumni ze swoich dziadków chyba

Gość gość
Zwalają na Rosjan wszystko, niedługo okaże się, że to dziadek Putina pruł Polkom brzuchy na Wołyniu i Małopolsce Wschodniej. W Warszawie też ich pełno, niektórzy ciężko pracują np . na budowach, fryzjerek , sprzataczek i kelnerek też dużo,choć opinie są różne. Jak ich słyszę to od razu przypominają mi się historie usłyszane od prababci i babci . Tak "walczyli" z kobietami i dziećmi o samostijną Ukrainę, a teraz i tak u nas toalety szorują

Gość gość
taka już ich tradycja wielbią UPA to prawda ich może nie boli ale nie wolno się sprzeciwiać

Gość gość
Ukraińcy szorują u nas,a nasi u niemiaszków :D

Gość gość
na tej samej zasadzie jak u nas niszczono ukraińskie, rosyjskie, zydowskie, niemieckie- sama wiem gdzie w 2 duzych miastach sa parki na starych cmentarzach, które po wojnie zniszczono- wjechał spychacz i zepchnał nagrobki, a trupy dalej leża pod ziemia, na tym zrobiono alejki, ławeczki, place zabaw dla dzieci i sliczny parczek z cmentarnymi drzewkami jest

Gość gość
Jakoś mi nie przeszkadzało, ale ktoś z moich znajomych stwierdził, że zawsze chodzą grupami i coś w tym jest. Wczoraj byłam w markecie i akurat kupowałam mięso obok mnie stanęła kobieta (w sumie były grupka w trzy) i tak mnie bezczelnie zjechała od góry do dołu wzrokiem. Mój mąż stał z boku i stwierdził, że aż chciał podejść i coś powiedzieć. Po chwili odeszłam, a ta kobieta wtedy do sprzedawczyni się odezwała i już wiedziałam... Mialam w pracy kiedyś dziewczynę z Białorusi, od dziecka mieszka w Polsce, mówi po polsku perfekcyjnie i mi mówiła, że oni Ukraińców nie znoszą, bo to taki awanturniczy wręcz dziki naród

Gość gość
najlepiej wszystko na Ruskich zwalić :( jak do łask powróciła UPA na Ukrainie to czego się spodziewać?

Gość erfwf
W d***e to mam. Nie toleruję wtryniania się jednego narodu na tereny drugiego. I to pomimo tego że jestem w trzech czwartych krwi zza naszej wschodniej granicy. Uważam że tak samo powinniśmy traktować szwabskie pomniki u nas.

Gość gość
Polacy tez to robia ,wiec co tu sie dziwic.Zlo wraca i tyle.