Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Speedrun321

Czy to normalne, że jestem z tego powodu zazdrosny?

Polecane posty

Gość Speedrun321

Przyjaźnię się z dwoma dziewczynami, już długo, jakieś 3 lata, mamy wiele wspólnych tematów i bardzo fajnie wspólnie spędzamy czas. Nieraz temat między nimi samymi schodzi na temat innych facetów, starszych i życiowo ustawionych. Tylko i wyłącznie o takich gadają. Bardzo ich idealizują, jacy to oni przystojni, inteligentni, dojrzali itd. Jak tego słucham to czuję się zaraz wybrakowany, nie taki jaki trzeba. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie mogę oczekiwać, że przyjaciółki mi będą słodzić, ale raczej pójdą za moim przykładem, bo ja przy nich nigdy nie mówię o innych dziewczynach, nie dlatego, że nie wypada, ale dlatego, że nie jestem wybredny i taki wymagający.

Skoro to tylko przyjaciółki to nie powinieneś czuć się zazdrosny.Co innego jeżeli chodzi o miłość:)

Gość gość
a niby dlaczego mialyby sie do ciebie dostosowywac?nie narzucaj innym swoich pogladow,a jak nie pasuj ci towarzystwo to je zmien. ps gardze takimi jak ty:)

Gość Speedrun321
Nie, nie chodzi o miłość, po prostu bardzo mnie denerwuje stereotyp który się utarł w mózgach większości dziewczyn, że tylko starsi = dojrzali faceci są godni uwagi. Nawet jeśli dojrzałością wykazuje się więcej starszych niż młodszych facetów nic to nie zmienia, to i tak zależy od człowieka.