Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ogóle nie jest mi żal facetow

Polecane posty

Gość gość

Jak dzieje im się krzywda a mogę pomóc to NIGDY tego nie robię , a jeszcze dobijam:) Mam taki zawód, ze mogę. Żebyście widzieli ich zalosne miny :P hehehehehe:D

Gość idzi2598
domyślam się ze masz niemiłe przeżycia z facetami ale to nie znaczy ze musisz się wyżywać na każdym . Są też normalni tylko trzeba na takiego trafić

Gość gość
Gratuluję ;)

Gość gość
To masz pecha autorko, bo są i inni mężczyźni, odpowiedzialni za swoje partnerki. Zadajesz się z draniami, bo wyczuwają, że Ty też jesteś z ich półki. Ot, trafiła kosa na kamień.

Gość gość
Są normalni, ale to nie oznacza że nie zdradzają itp. Właśnie ja byłam mila, naiwna i kochająca dziewczyna a teraz zwyczajnie się mszcze skoro mam okazję.

Gość idzi2598
trafiłaś na facetów którzy to własnie wykozystywali ,wierzyłas im we wszystko byłaś im uległa a faceci teraz nie chcą tkich kobiet bo to są dla nich łatwe cele i nie muszą się wiele wisilać

Gość gość
Racja... to mnie nauczyło trzezwego spojrzenia i walki o swoje. Teraz oni mnie chcą, ale nic z tego. To kara i niech tak zostanie. Współczuję facetom którzy trafia w moje ręce.

Gość gość
Powodzenia na nowej drodze życia, żebyś dobiła jak najwięcej z nas żałosnych i nikczemnych... I żebyś miała wsparcie, bo dobicie 4-5mld czekających w kolejce Adolfów Hitlerów to niełatwe zadanie ;p

Gość idzi2598
tylko jezeli trafi ci się porządny facet a napewno tak wkoncu bedzie to nie odsuwaj go od siebie bo taka sytuacja nie bedzie ci sie trafiała często nie traktuj tak kazdego który bedzie próbowal sie od cb zblizyc bo jak sama wiesz juz nie kazdy takim hujem bedzie

Gość gość
Błąd! Nie możesz im współczuć, to żałosne glizdy są, co do jednego, łącznie ze mną. Realizujesz coś wielkiego, a współczucie to słabość, która w końcu Cię złamie i nie dokona się dziejowa sprawiedliwość ;/ Musisz się wyzbyć współczucia, "W ogóle nie jest mi żal facetów" to jest postawa, która może zakończyć cierpienia naszego gatunku i tego się trzymaj!

Gość gość
Ale bym w******* taka ostra babke