Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak któremu się podobałam...Ma inną, moją przyjaciółkę..

Polecane posty

Gość gość

Hej, przyszłam się wyżalić...Ale też przyszłam po poradę... Więc tak, jest taki chłopak który kocha mnie od przedszkola..(tak mi mówił) I przyznam, że sama też go kocham...Pisaliśmy duuużo...Zawsze bałam się sama zapytać czy byłby moim chłopakiem i czekałam, aż on tylko mnie poprosi o to bym była jego dziewczyną. Niestety, stało się inaczej, byłyśmy z przyjaciółkami na świetlicy i Kasia (zmieniłam imię) narzekała na Jarka (też zmienione) a w jakim sensie? Podobno, pisał do niej , że ją kocha. Nie chciałam w to wierzyć. Niestety...Dzień później został chłopakiem Kasi, oczywiście jeszcze dzień wczesniej obrażała go, wyzywała...Nie mogłam w to uwierzyć...Chciało mi się płakać! To miesiąc już trwa...A ja nie moge wytrzymać...Teraz sprawa się pogorszyła, bo...Chodzę z jego kuzynem Adamem...(wszystkie imiona będą zmienione) I... Boję sie z nim zerwać...Nie w tym sensie, że mnie bije , czy coś, tylko w tym sensie, że od razu jak z nim zerwałam (spróbowałam) to od razu ,,nie znam cię'' itd. Siedzimy razem w ławce...Nie wierzę, że Jarek mnie nie kocha...Kasia w ogóle do niego nie pasuje...Ja tak go kocham, najchętniej napisałabym mu ,,KOCHAM CIE DEBILU!'' no..Ale mam chłopaka, nie wiem jak z nim ,,delikatnie'' zerwać..Kocham go bardzo! A Kasia...No ona powiedziała,że jest z nim dlatego, żeby wzbudzić zazdrość w jej byłym...Pomóżcie...Już nie wiem co robić!!

Gość gość
Pogadaj z nim szczerze i oduczcie się być z kimś by komuś zrobić na złość.

Gość gość
Dorosnąć ;)