Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kobiety widza w brzydkich facetach i na odwrót

Polecane posty

Gość gość

Zawsze się zastanawiam dlaczego fajna kobieta ma zj******o , brzydkiego męża /chłopaka, jakies nieudacznika, lub przystojny facet, brzydką zaniedbaną kobietę,grubą lub szarą mysz która do niego nie pasuje. Skąd u ludzi takie wybory?

Gość gość
to proste. przejechali sie na ladnych i od brzydkich oczekuja ze wiecznie beda sie starac i zazwyczaj tak jest

Gość gość
Interesy.

Gość gość
gość dziś dokładnie tak, często dla zysk też.

Gość gość
a co w tym dziwnego, degustibus non est disputandum. Ogólnie wytyczanie jakiegoś jednolitego i spójnego wzorca piękna przypomina mi bardziej promowanie margaryny na półce u Baśki w delikatesach niż masła spod krowiego wymiona, jedni wolą estetyczne wąskie pudełko z pierwszorzędnym szlifem nad okiem, inni pełen wór kudłatej natury :D

Piękno i brzydota to pojęcia subiektywne. Może Ci się ktoś wydawać nieatrakcyjny bo np. jest gruby, a tak naprawdę ma ładne rysy twarzy czy ciekawą urodę. Osoba która wydaje Ci się nieciekawa z wyglądu może mieć wspaniały charakter, być ciekawym rozmówcą o wielu pasjach. Naprawdę chciał(a)byś żeby ludzie przy swoich wyborach kierowali się jedynie aktualnym wyglądem? Przecież to płytkie.

Gość gość
Bo nawet brzydki kryminalista jest bardziej pociągający niż jakiś model co cały czas dba o wygląd

Gość gość
Ja raczej nie widuję takich par.

Gość gość
nie widziałam nigdy brzydkiego faceta, który by miał kobietę