Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak radzić sobie ze stresem

Polecane posty

Gość gość

Nie chce żadnych herbatek mam to już w d***e na dobra sprawę 2 msc nerwów o to czy zdam ta szkole dużo złości o maturę ze jako jedyny coś robię , że nie ściągam jak tak to niech wp*****la jedynki tym którzy nie ściągają z historii np a mają jedynki , że babka mi powie ze to jeden jej przedmiot a to prawda , jak SOBIE radzić z tym czekaniem na pewno wychowawcy nic nie kupię nie chce od niego swiadectwa

Gość gość
Potem te chuje jak ten co mnie okradł zdają przepuszczani

Gość gość
Trzeba szybko trzec taki guziczek w majtkach miedzy nogami ukryty to uspakaja

Gość gość
Daj spokój nawet mi nikt nie pomoże jeszcze jestem chory słyszę myśli wkurzają mnie ludzie mnie nie rozumieją krytykują kierują a nie pomogą chodź obiecują moja tepa matka przed śmiercią bym jej napisał ze nie powinna mieć z tym problemu a gdy było mi bardzo ciężko mi nie pomogła chodź obiecywała utrudnila mi życie najgorsza pomoc na świecie

Gość gość
Ee tam sam zostawiony problemom bez przyjaciół , kaleką życiowa chciał bym zdać uważam ze zasłużył em potem na jakiegoś może psychologa i trochę odpoczynku gorzej jak się nie uda

Gość tymianekaa
Polecam jakąś ekstremalną formę rozrywki, pomoże się rozluźnić :D Np lot w tunelu aerodynamicznym! Ja byłam w Speedfly w Mirosławicach pod Wrocławiem i było super

Gość faramund
Jak mówił trener Robert Grzeluk z firmy DOOR jest tylko jeden sposób na stres - przygotować się! Jeśli wiesz że znasz odpowiedź na każde pytanie albo wiesz co robić w każdej sytuacji to się nie stresujesz tylko chcesz pokazać jaki jesteś dobry.

Gość zalman king
A skąd takie przegrywy znają firmę DOOR? To czołowa firma od szkoleń menedzerskich.