Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaqwerty

Seksic sie

Polecane posty

Gość Polaqwerty

Hej. Wiem moze to co napisze bedzie glupie ale... Od jakiegos czasu spotykam sie z facetem ktory kompletnie zawrocil mi w glowie. Znamy sie od 2 lat a od 3 miesiecy jestesmy ze soba. Jestem w nim zakochana on mowi ze tez. Na ostatnim spotkaniu, calowalismy sie i przytulalismy wszystko bylo cudownie do momentu kiedy pod koniec spotkania powiedzial ze ja to bym sie tylko "caly czas seksila". Poczulam sie jakos tak dziwnie, zle. Jak jakas pusta puszczalska dziewucha. Czy to jest normalne? Mam rozumiec ze przesadzam? Az mi glupio sie do niego teraz odezwac

Gość gość
Faceci tego chca

Gość gość
Trafił ci się chyba jakiś dziwny gość, bo gdyby był normalny to bardzo by się cieszył z tego że ma chętną kobietę.

Gość Gosciuuuu
Skoro ci sie podoba a ty podobasz sie jemu To samo przyjemnosc Komentarz z jego strony nie na miejscu

Gość gość
Mój mąż raz mi wygarnął: "a Ty to byś tylko ruch/ać się chciała!"... Też zrobiło mi się dziwnie. Tyle lat razem i on do mnie z takim tekstem wyjeżdża, jak do jakiejś nimfomanki. Ruch/anie to tylko część zbliżenia. Znacznie więcej czasu zawsze zajmują nam czułości, pieszczoty niż ta czynność, prowadząca nieuchronnie do zakończenia stosunku.

Gość Polaqwerty
No własnie, tym bardziej ze to on do tego dazyl. Ale jest mi z tym zle. Wiem, ze nalezalo by porozmawiac z nim. Tylko co z tego, co powiem zeby wiecej mi tak nie mowil?

Gość gość
Maz? Rany, przeraza mnie to na prawde. Jak mozna cos tkiego mowic do ukochanej osoby. Rozumiem ze mozna nie miec ochoty ale wtedy sie o tym mowi. A nie tego typu teksty, az kobieta nie wie jak zareagowac, o poczuciu wlasnej wartosci nie wspomne. Przeciez te wszystkie zachowania, gesty sa w takich momentach mimowolne i instynktowne. W dodatku takie slowa w szczegolnosci skierowane do kobiety sa raniace

Gość gość
Mnie to nie zraniło, ale musiałam mu wyjaśnić, że seks to dla kobiety dowód uczuć do tego konkretnego mężczyzny. Bardziej powinien się martwić, gdybym unikała zbliżeń.

Gość gość
Bywa i tak

Gość gość
Robi z siebie niewiniątko, gdyby coś nie wyszło, gdybyś mu kiedyś coś zarzuciła, to ma na kogo zwalić winę, bo to ty ciągle nalegałaś :P

Gość gość
" ja to bym sie tylko "caly czas seksila"" to był komlement głupie baby

Gość gość
Ja uwieeeeelbiam namiętny i dziki seks :D Dziś mnie czeka gorąca noc z mężusiem :D Wczoraj był zmęczony po całym tygodniu pracy, więc mi obiecał, że dziś przy niedzieli pofiglujemy :D