kucola 0 Napisano Luty 26, 2017 Co myśliscie o pralko-suszarkach ? Polecilibyście jakąś przystępną cenowo a fajną ? NAjlepiej małych rozmairów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatondomowy Napisano Luty 26, 2017 Ja mam taką http://www.mediaexpert.pl/pralko-suszarki/pralko-suszarka-beko-htv-8733-xs0,id-571925 , wzielam na raty bo najtansza nie jest (jak kazde duze agd :/), ale jestem bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2017 A jak ci ter atki wyszły? Nie zdzierają? Bo ja raz się nacięłam w jednym sklepie i o d teraz się boję.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Luty 27, 2017 ja brałam ostatnio w sferisie na raty 0% aparta i nie było problemów już spłaciłam :D ahah no to się pralka zepsuła trzeba znowu brać na raty i też szukam 0%:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PiotrekEm Napisano Luty 27, 2017 W sferisie są rzeczywiście raty 0%? Ostatnio w rtv powiedzieli mi, że muszę "obowiązkowo" wziąć ubezpieczenie i już te raty nie były takie 0% ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Luty 28, 2017 to prawda często są takie kruczki, u mnei akurat obyło się bez problemów, allegro też jak ma raty 0 to też jest na spokojnie, ale teraz niestety nie mają :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melkaelka Napisano Marzec 11, 2017 widziałam chyba ostatnio taką w sferisie z beko, moim zdaniem spoko sprawa, zwłaszcza, że w moim domu dużo prania się robi i czasami nie ma już gdzie wieszać;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2017 Myślę, że się kompletnie nie opłacają, bo one do suszenia używają... wody. I to sporo, prawie tyle, co na cykl prania. Normalne suszarki tego nie robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2017 w media expercie sprawdz na nocnych przecenach. czasem przeceniaja pralki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Marzec 12, 2017 a kiedy są te nocne przeceny ? a poleci ktoś jakieś konkretne modele ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2017 A po co czekać na nocne przeceny? Przecież w ME mają zawsze coś w promce fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaq1 Napisano Marzec 19, 2017 na nocnych przecenach zawsze najlepsze ceny są z tego co widziałam. warto polować na promocje bo można bardzo dużo oszczędzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Marzec 19, 2017 Zamawiam na allegro ze sklepu sferis ale przez allegro bo są raty zero także chyba się zdecyduję i coś wybiore w końcu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joaśka_JJJ Napisano Marzec 19, 2017 Ja mam taka http://www.mediaexpert.pl/pralko-suszarki/pralko-suszarka-electrolux-eww1685swd,id-672320 . Normalnie bym tyle nie zaplacila, ale przyfarcilo mi sie, ze wygralam w ankiecie ichniejszej 750 zl na zakupy, wiec troche oszczedzilam. Jesli mozesz sobie na to pozwolic - to polecam z calego serca. Jest najlepsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MatkaBeatka 0 Napisano Marzec 20, 2017 Ja mam osobno, jeżeli chodzi o połączenie tych dwóch funkcji to średnio się to sprawdza. Chyba że, chodzi o oszczędność miejsca, to wtedy tak, ale zauważ że jeżeli pojemność ładowania jest 8 kg to w większości suszenie jest na 5-6 kg. Ja mam osobno pralkę z panasonica i suszarkę z samsunga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzalonaEwcia 0 Napisano Marzec 30, 2017 To lepiej jedna z łączoną funkcją czy dwa oddzielne urządzenia? Z jednej strony rozumiem że jest to mało efektywne ponieważ jak załaduje 8kg to później suszy 6kg. Jednak pytanie moje jest o samo suszenie. Czy te łączone urządzenie właściwie i efektywnie suszą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celina99 Napisano Kwiecień 26, 2017 ja mam pralko-suszarkę https://www.sferis.pl/pralko-suszarka-hotpoint-ariston-aqd1070d-49-eu-obr1400-gl61cm-front-a-p244236 dokładnie ten model ,super,polecam wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach