Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet. Co sądzicie o wysokich mężczyznach tak 160 165cm?

Polecane posty

Gość gość

Co?

Gość gość
Wybryk natury to jest kobieta z małymi cyckami.

Gość gość
Wzrost jest w normie reszta zalezy od Twojej osobowosci, charyzmy i zaradnosci. Powodzenia

Gość gość
Mysle ze takie cos to okropny koordopel ktory jest aseksulany dla mnie

Gość gość
nic

Gość gość
Gratuluje niektorym z******tej powierzchownosci skoro nizszego mezczyzne traktujecie jak osobnika gorszej kategorii.Ale na kafe to chyba same ksiezniczki siedza,gdzie facet musi byc wysoki,super przystojny,bogaty i musi skakac wokol nich jak tresowany piesek.Nie jestem mezczyzna,tylko kobieta i przede wszystkim zwracam uwage na to co reprezentuje soba dany mezczyzna (charakter,kultura osobista).

Gość gość
dziś tylko powiedz ile wzr ma twoj facet???? noooo na pewno nie 160 :D

Gość gość
Wzrost jest w normie reszta zalezy od Twojej osobowosci, charyzmy i zaradnosci. Powodzenia s s s co???? w jakiej normie? kto ci to nagadal? hahahaha przestan klamac i powiec prawde

Gość gość
karzeł,taki facet bylby niższy ode mnie to siara z takim się pokazać

Gość gość
(16:22) Nawet jakby mial,a mialby cudowny charakter to co za roznica?Nie musze byc taka pusta jak ty i obsesyjnie patrzec na wzrost,bron Boze zeby tylko nie mial 160 cm.

Gość gość
16:33 Popieram.Niektore to sa bezdennie glupie.Ciekawe,ktorego faceta wolalyby,wysokiego,ktory bylby,np.chamem i damskim bokserem,czy faceta z niskim wzrostem,porzadnego,ulozonego i kulturalnego.Tylko idiotki moga tak pisac.

Gość gość
dziś mowisz to pewnie jako taki karakan 160 bo nie sadze aby to podziedziala kobieta

Gość gość
16:44 Jestem kobieta.Zatkalo?Po prostu nie jestem tak glupia i ograniczona jak niektore z was.Co,boli to was?

Gość gość
Moj maz,nawet jakby mial te 160-165 cm to i tak kochalabym go tak jak kocham.Do niektorych idiotek to nie dociera.Jestescie puste jak ta lodowka tego goscia z reklamy sieci Lidl.

Gość gość
160-165 to raczej typowo karłowy wzrost taki kobiecy :D Od 170 i w górę tak do 180 spoko ale taki niski to bym nie chciała.

Gość gość
Popatrzcie chociazby na takiego Bruno Marsa.Wzrost 165 cm,a pewnie nie jedna z was chcialaby go,wiec nie pindolcie glupot.

Gość gość
Bo bruno mars ma miliony i jest slawny bez tego nikim byl by

Gość gość
17:05 Ale nie mow,ze nie chcialabys takiego.Przystojny,do tego bogaty.Wiec przestancie bredzic o tym wzroscie bo jestescie naprawde puste.

Gość gość
.Przystojny,do tego bogat i kto tu pusty?

Gość gość
17:13 Ja pokazuje tylko wasze puste podejscie do tego tematu.Nie czaisz sarkazmu?Niski facet jest wedlug was "be", ale jak zostal wspomniany w temacie Bruno Mars,ktory tez jest niski to zaraz pojawila sie odpowiedz,ze on ma miliony bo bez tego bylby nikim.I komu tu kasa w glowie?

Gość gość
Szkoda z wami dyskutowac bo rzeczywiscie jestescie glupsze od glowki szpilki.

Gość gość
Mnie zawsze ciągnęło do średnich, sama ma 168 cm i tacy w ok. 172 , czyli nieznacznie wyżsi ode mnie mi się podobali. Ale myślę, że to nie wzrost jest najważniejszy, ale całokształt. Jednak wiadomo, że ludzie mają różne priorytety, a jeśli chodzi o wygląd to mężczyźni też są bezlitośni w tym temacie dla kobiet.

Gość gość
Dla mnie - jak w sam raz. Mam 158 cm i nie lubię zadzierać owy do faceta, jak do słońca.

Gość gość
Fajny wzrost, a idealnie by było, gdyby taki facet był makrofilem, to już całkiem, bo sama jestem wysoka <3

Gość gość
Jestem mezczyzna 162cm wzrostu i w pelni ciesze sie zyciem polecam to takze tym wszystkim Paniom uprawiajacym polityke nienawisci wzgledem osob 160-165 (mezczyzn). Jak czytam te wszystkie brzydkie slowa to jest mi przykro, ale wiem ze taka jest rzeczywistosc. x . Jednak wiadomo, że ludzie mają różne priorytety, a jeśli chodzi o wygląd to mężczyźni też są bezlitośni w tym temacie dla kobiet. x Coz... nie sadze ze w tak okrutny i bezwzgledny sposob... takie cos jak tu to wrecz podla propaganda dyskryminacji ze wzgledu na wzrost wiec....

Gość gość
Chyba o "niskich mężczyznach". Mój facet ma 165cm i jest świetny, innych nie znam to nic o nich nie sądzę.

Gość gość
to zależy ile ten męzczyzna ma lat. Jak 12 to spoko.. Jeśli starszy, to na pewno nie można go nazwać wysoki, nawet jak stanie na drabince

Gość gość
prince mial 158cm i nie przeszkodzilo mu to byc mega gwiazda skonczcie ludzie to gadanie ze wzrost cos znaczy bo nie znaczy nic

Gość gość
sadze ze 165 to jeszcze ale 160 to na pewno nie mezczyzna

Gość gość
160 - 165 = :O