Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie dziewczynka. Jestem załamana...

Polecane posty

Gość gość

Przedwczoraj lekarz na usg stwierdził, że moje dziecko jest dziewczynką... Siedzę teraz, ryczę i przeżywam z tego powodu straszną gehennę, bo marzyłam o synku i tylko synku. Przestałam już mówić do brzucha i go głaskać. Tak bardzo bym chciała, żeby ta ciąża (jestem w 22 ttygodniu) zakończyła się już teraz... Na dodatek wszyscy w rodzinie oczekują chłopca. Teściowa nawet powiedziała, że prawdziwa kobieta pierwszego powinna urodzić syna. I ma rację. A tu taki zawód... I nie mówcie, że jak urodzę, to ją pokocham. Nie, nigdy nie pokocham tego dziecka! :((((((((((((((((((

Gość gość
miałam tak samo :O

Gość Mama2426
Widzisz, a ja pragnęłam dziewczynki i byłam w ciąży z dziewczynką. Niestety, straciłam ją w 7 m-cy ciąży. Potem urodziłam synka. Byłam trochę rozczarowana, gdy lekarz na USG zobaczył, że na pewno będzie chłopiec i nawet teraz, po kilku latach nadal tęsknię za córką, której nie mam i już nigdy mieć nie będę. Ale jestem niezmiernie wdzięczna losowi, że mam zdrowe dziecko, wspaniałego synka. I to jest ważniejsze niż jakieś tam ukryte, niespełnione marzenia.

Gość gość
Oby twoja córka znienawidzila cię w przyszłości a na Stare lata żeby nie podała szklanki wody i pochowala Cię w zwykłym worku bo na to zaslugujesz

Gość gość
Ech,ludziom to juz w tylkach poprzewracalo sie.Najpierw durne tematy o tym jakie to nieszczescie bo bedzie syn,a teraz zle bo corka.Patrzac na to ile kobiet ma problemy z zajsciem w ciaze albo poronilo to jest dopiero prawdziwy dramat.I nie pisze tutaj o sobie.

Gość gość
a ja myslalam ze bym byla zla matka, nie chce dziecka, zgodzam sie na jedno bo maz chce,nie mam cierpliwosci do dzieci, nienawidzilabym byc w ciazy i pologu.ale w zyciu bym nigdy tak nie pomyslala o dziecku ktore juz jest, wolalabym na pewno corke ale nigdy bym nie odrzucila syna.moze dlatego ze nie mam tych waszych instynktow, dziecko to dla mnie czlowiek troche mniejszy a nie "zaspokojenie potrzeb" czy "owoc milosci" pocieszylas mnie autorko, jeszcze nie jestem taka najgorsza

Gość gość
Ja mam tak samo do tego mój mąż też niezadowolony chciał tylko syna. Na razie szukamy informacji czy można ją po porodzie gdzieś oddać do adopcji. Nie wyobrażamy sobie być rodzicami córki. To przecież taki wstyd... :(

Gość gość
Szkoda że ciebie stara nie oddała w końcu to taki wstyd..prawda...ogromny wstyd że ci odrobiny mózgu w tępy łeb nikt nie wtłoczył.

Gość gość
Z obserwacji życia : syn jak sie ożeni to o rodzicach pamięta jak mu żona przypomni a jezeli ma zonę która jest np. Wycofana, wredna, podła, zazdrosna i interesowną to jest słabo. Moj ojciec ma trzech synów i mnie. Zgadnijcie kto sie nim opiekuje ? Wiem, ze dzieci chowa sie dla świata ale córka nawet jak ma już swoje gniazdo to jakoś jest bardziej związana z rodzicami. Dzisiaj masz problem ze bedziesz miec córkę ale uwierz , miec syna to żadna gwarancja na cokolwiek.

Gość gość
Następna kobieta z która bedziesz rywalizować o urode mózgu nie masz wiec odrzucam te opcje.

Gość gość
Chcialas chlopca to trzeba bylo sobie zaadoptowac. Ciezko mi zrozumiec kobiety , ktore decyduja sie na ciaze w przekonaniu o jednej z pluci... przeciez to loteria. Jak mozna nie kochac dziecka, bo nie jest chlopcem czy dziewczynka . To jest straszne

Gość gość
Ja tez od poczatku chcialam miec syna (pewnie dlatego,ze na studiach dorabialam jako niania dwoch chlopcow). Potem stracilam dwie ciaze,a gdy trzecia przebiegala dobrze po cichu tez liczylam na chlopca. Juz w 14 tygodniu lekarz stwierdzil,ze bedzie corka. Mialam mieszane uczucia,w domu zaczelismy szukac imienia i juz wieczorem wiedzialam,ze to MOJA corka. Kochalam,czekalam. Nie wyobrazam sobie miec syna zamiast niej. Jest cudowna. Opiekuncza,slodka,przytulasna,madra,wrazliwa,a ma ledwie 2 lata. Jestem w kolejnej ciazy. I teraz boje sie,ze nie bede umiala tak bardzo pokochac tego dziecka jak starszego. Czekam az sie urodzi. Mysle,ze wtedy wszystko bedzie okej;)

Gość gość
Te topiki o niechcianej płci już sie zaczynają robić nudne

Gość gość
ciesz się przynajmniej nie będziesz miała synowej, bo jakbyś miała taką jak ty to nic tylko się pochlastać.

Gość gość
" zgodzam sie na jedno bo maz chce,nie mam cierpliwosci do dzieci, nienawidzilabym byc w ciazy i pologu.." Nikt w większości za tym stanem zbytnio nie przepada, ale sie z tym nie obnosi tylko to znosi dla swoich celów, ale niektóre z was to tak jakby się tym szczyciły tą nienawiścią do ciąży i połogu jakby to z was czyniło jakąś elitę ponad szarą masą. Otóż nie. Nie jesteście elitą. Jesteście zwykłymi nudziarami i malkontentkami. Ja ci tylko powiem na otrzeźwienie. Nikt ci nie każe mieć dzieci ale chociaż weź nie p*****l

Gość gość
a ja tam was kobiety podziwiam ja jestem mama piątki dzieci, ale to jest moje powołanie macierzyństwo to jest coś w czym najlepiej sie znajduję . A wam cóż mogę doradzić może chociaż dajcie szansę ty dzieciakom :-)

Gość gość
Ja pier/dole... Nie chce miec dzieci i raczej za nimi nie przepadam, ale jakbym zaszla w ciaze to nigdy bym nie pomysla tak jak autorka tego kretynskiego tematu. Tez sie pocieszylam, ze jednak nie jest ze mna tak zle. Szkoda mi teraz strasznie tej biednej dziewczynki. Tacy ludzie jak "ty" powinni rodzic sie bezplodni!

Gość gość
Masakra..... tylko jak autorko będa jakies komplikację to będziesz się modliła żeby dziecko żyło..... ja miałam miec dziewczynkę a urodziłam syna i całą ciąże wiedziałam ze będzie dziewczynka. Teraz nie zaminiła bym mojego synka na 100 dziewczynek dla czego ? bo go kocham.... Matka .... nosi dziecko pod sercem i je odrzuciła.... jak bym cie spotkała to napluła bym ci w psyk.

Gość gość
dla tego tabletka dzień po jest dla takich idiotek idealna..... ktoś się stara o dziecko a taka p***a się dąsa bo będzie miała dziewczynkę...

Gość gość
Ta co chce oddać córkę po porodzie przesadzila. Chcesz ją oddać naprawdę? Ja ją chętnie adoptuje, na pewno u obcej rodziny bedzie bardziej kochana niż u swojej

Gość gość
23:13 to prowo jest, takie zjeby w realu nie mogłyby istnieć

Gość gość
Raczej na bank prowo... komuś się nudzi

Gość gość
Autorka tego postu to kretynka, ktora nic nie osiagnela w zyciu i jedyne co moze podniesc jej samoocene i status w spoleczenstwie to urodzenie syna. Jak Ty tak w ogole mozesz powiedziec, ze dziecko, ktore bedzie dziewczyna jest do d**y skoro sama jestes kobieta i tez kiedys bylas taka wlasnie dziewczynka???

Gość gość
Jak ktoś napisał - w d****h sie przewraca- Kto was kuźwa tak skrzywdził?

Gość mysieq
Wiesz co .... Na Twoim miejscu wybrałabym mniejsze zło i oddała dziecko do adopcji. Dlaczego ? Dlatego żeby nie wyrosło na taką socjopatkę jak TY! tylko na wesołą, kochającą kucyki pony dziewczynkę jak moja córeczka :) Zapytaj się swojej matki dlaczego cie zatrzymała i wychowała na taką osobę ?? Czemu cię nie oddała ?? Czy cała twoja rodzina i rodzina męża podziela TWÓJ punkt widzenia , że "córka to wstyd" ?? Kto do cholery w ogóle takie bzdury wymyślił ?? Według TWOJEGO rozumowania to TY również jesteś WSTYDEM !!! Wstydzę się że reprezentuje taki głupi gatunek , że do niego należysz !!!!!! Bo ja nigdy bym nie powiedziała ze się wstydzę SWOJEJ WŁASNEJ córki

Gość gość
Chciałam dziewczynkę czy chłopca,a co to do cholery za różnica,módl się aby zdrowe było,to twój dzieciak bez względu na płeć,mam nadzieję,że ten temat i niektóre wypowiedzi to prowokacja