Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zacząć związek z Francuzem?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie odnośnie mężczyzn z Francji. Chodzi o to że od jakiegoś czasu ugania się za mną 32 letni francuz. Poznałam go w knajpie, gdy byłam z koleżanką na piwie, on przyszedł i sie dosiadl, jest jej współlokatorem. Od momentu jak przeszedł cały czas na mnie patrzyl. Pozniej zaprosił mnie na kolację (oczywiście w szerszym gronie ja kolezanka i on). Ostatnio wyszliśmy razem na miasto z moimi znajomymi, a on w barze powiedział moim znajomym że jestem jego kobietą. Byłam w szoku. Następnie powiedział że musze poprawnie zacząć wymawiać moje nowe nazwisko (oczywiście chodzi o jego nazwisko). A jak się widzieliśmy 2 dni temu to powiedział że on się będzie uczyl polskiego a ja jako jego kobieta musze nauczyć się francuskiego. No i tu kilka pytań. Bo jak chodzi powrzechne przekonanie, francuzi to lekkoduchy i bawią się tylko kobietami. Czy warto wchodzić w głębsze relacje z francuzem? Czy traktują związki poważnie? Czy są wierni?

Gość gośćq
Moim zdaniem zalezy to wszystko od charakteru, nie mozna uogolniac I sprowadzac wszystkich do tego samego schematu.

Gość gość
U Francuzow kiepsko jesli chodzi o meskosc pojeta w sensie obrony kobiety przed napastnikiem, co szczegolnie widac teraz w czasie kryzysu imigracyjnego we Francji... Czarnoskory leje dziewczyne na srodku ulicy, a francuscy "faceci" przechodza jakby nigdy nic. Na Youtube pelno takich filmikow.

Gość gość z Paryża
Nie do końca rozumiem sens tego pytania, niezależnie czy to Polak czy Francuz, musisz poznać faceta zanim "wejdziesz w związek". Tak na marginesie, podchodzilabym ostrożnie do faceta który tak szybko deklaruje uczucia.

Gość gość
Slyszałam, ze Francuzi lubia romansować, ale nie przekreslalabym go z tego powodu, a czy warto to zobaczysz jak go poznasz

Gość gość z Paryża
Różnie bywa, tak jak z Polakami! Po czynach go poznasz

Gość gość
Skoro jest wspollokatorem koleżanki to ja wypytaj. On taki biedny że nie stać go na samodzielne mieszkanie w Polsce? Dziwne, czy to jakiś wieczny student albo na słuchawce w korpo robi!

Gość gość
A to francuski Francuz czy arabski?

Gość gość
Co robi w Polsce?jeśli przyjechał na krótko to sama sobie odpowiedz czego szuka

Gość gośćq
Z tego co wiem to chce kupic tu mieszkania jako inwestycje.