Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi temu facetowi? Czy mogę mu się podobac?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu zaczełam nową pracę i jest tam pewien chłopak, który często na mnie spogląda i dziwnym trafem jest często obok mnie..Czasem mam wrażenie, że chce o coś innego mnie zapytać niż tylko praca ale nie zaczyna tematu. Czy to oznacza, że mu się podobam? Czy to jest tylko moja wyobraźnia? Z drugiej strony czuję, że coś do mnie ma , nie wiem takie rzeczy to chyba się czuje? ;) W sumie to on mi się podoba i wydaje mi się, że nie ma dziewczyny ale ja jestem strasznie nieśmiała w tych sprawach..

Gość gość
Jesu, kolejne "dylematy". Gdzie wy poznajecie takich frajerów? Ja jakoś nie mam nigdy problemów ze stwierdzeniem, czy się komuś podobam, czy nie. Może wniosek jest taki, że jeśli nie dał ci tego do zrozumienia, to znaczy, że nie?

Gość gość
Gościu zbiera się na odwagę, "kosz" to nic miłego. Poczekaj ale raczej masz rację wpadłaś mu w oko. Możesz go nieco zachęcić ale nieco, nie narzucaj się.

Gość gość
Bo nie jest Polakiem? W kraju, w którym mieszkam wszystko załatwia się z uśmiechem na ustach a krzyki czy jakiekolwiek negatywne emocje są bardzo niemile widziane ;) Trochę pozytywnych emocji poproszę ;)