Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne długie krwawienie po tabletkach ?

Polecane posty

Gość gość

Biorę tabletki anty od ponad 2 lat, Zmieniałam je ponad pół roku temu z 21+7(Varenelle) na 24+4(Vixpo) ale skład ten sam. W tym miesiącu nie pominelam żadnej tabletki, jednak brałam antybiotyk(Ramoclav) i zabezpieczałam się prezerwatywą. Nie miałam żadnych plamień podczas brania aktywnych, dostałam normalnie krwawienie z odstawienia 2 dnia białych tabletek i było bardziej obfite niż zazwyczaj. Wziełam już 4 aktywne tabletki a nadal mam delikatne brązowe plamienia.. nie wiem co to oznacza bo zawsze po maks 2 aktywnej okres zanikał całkowicie. Miała któraś z was może tak kiedyś? Takie przedłużone krwawienie z odstawienia i bardziej obfite niż zwykle?

Gość Garcinka
Powiem szczerze, ze trochę dziwnie. Ja mam tabletki belara i nawet po antybiotyku nie miałam takich jazd. Z tym, ze ja nie mam tych białych tabletek placebo tak jak Ty tylko normalną tygodniową przerwę od stosowania a krwawienie z odstawienia mam max 3 dni. Może coś Ci sie przez ten antybiotyk rozregulowało i organizm na nowo musi sie przyzwyczaić do hormonów?