Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisać do niego czy dać mu czas i czekać?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się wczoraj z 20- letnim chłopakiem. Okazał się być bardzo nieśmiały, na spotkaniu trzęsły mu się ręce i często się czerwienił. Sam przyznał, że się stresuje. Ale rozmawialiśmy normalnie. Myślę, że spotkanie było miłe, bo czasem nawet udało mi się go rozbawić :) Pod koniec spotkania zapytałam go czy już przestał się tak stresować to powiedział, że tylko trochę. Na pożegnanie objął mnie i powiedział "do zobaczenia", a ja na to "pa". Bardzo miły i przystojny chłopak z niego. Następnego dnia, czyli dzisiaj polajkował moje nowe zdjęcie na fb. I teraz poradźcie.. czy napisać do niego jutro pod pretekstem jak minął weekend czy dać mu kilka dni, może tydzień, żeby sam do mnie napisał.. ? Chciałabym go bliżej poznać, ale z jednej strony nie chcę być nachalna, a z drugiej nie chciałabym, żeby mi go ktoś sprzątnął sprzed nosa.

Gość gość
ja też się telepię przy babach a wcześniej tego nie miałem , to dziwne

Gość gość
19:40 A telepiesz się, bo się stresujesz tym, że jesteś z jakąś na pierwszej randce czy dlatego, że ona Ci się podoba? Ja pierwszy raz spotkałam się z takim stresem u chłopaka, do tej pory trafiałam na pewnych siebie i wiedziałam, że albo sam się odezwie za max. kilka dni, ale nie jest zainteresowany rozwijaniem znajomości. W sumie to myślę, że najlepiej chyba będzie zaczekać kilka dni, do piątku i jak się nie odezwie to wtedy napiszę i zapytam o plany na weekend, może uda nam się wtedy jakoś umówić, bo pisząc teraz to trochę ciężko.. bo ja go zapytam jak minął weekend, on odpowie, że dobrze no i co.. nic. Bo my się poznaliśmy na fb, wymieniliśmy kilka wiadomości i ja zasugerowałam spotkanie, a on od razu zaproponował kolejny dzień.

Gość gość
Nie pytaj się jak mu minął weekend, tylko ''co robiłeś ciekawego w weekend?'' wtedy będzie musiał się rozpisać ;)

Gość gość
Spoko, jak jest taki odważny, to raczej nikt co go nie sprzątnie :D Daj mu ochłonąć i zatęsknić ;)

Gość gość
*Ci

Gość gość
Dziękuję, macie rację :) Tylko skoro mam go zapytać co porabiał w weekend to muszę chyba zaczekać do końca następnego weekendu, prawda? Bo ja widziałam się z nim w ostatnią sobotę po południu, także połowę jego ostatniego weekendu już znam.

Gość gość
po prostu poczekaj chwilę, jak jutro lub pojutrze nic nie napisze, to sama zapytaj jak mu minął weekend.