Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nuvaring a bole piersi i podbrzusza

Polecane posty

Gość gość

Witam od roku uzywam Nuvaring. Moj problem pojawil sie tydzien temu. krazek stosowalam poprawnie. Jednak niepokoi mnie bol piersi i podbrzusza. Krazek wyjelam 10.02 (7dniowa przerwa). 12.02 doszlo do stosunku przerywanego. Okres dostalam prawidlowo czyli 2-3 dni od wyjecia krazka. Jednak przez ostanie 2 tygodnie okropnie stresowalam sie tym, ze moge zajsc w ciaze pomimo okresu i poprawnego stosowania krazka. Od tego czasu zrobilam 3 testy ciazowe, ostatni dzisiaj czyli 27.02 - wszystkie negatywne. Bola mnie piersi, szczegolnie lewa (mam wrazenie ze jest goraca) i mam bole podbrzusza podobne do tych na okres i bola mnie nogi. Czy te dolegliwosci moga byc spowodowane tym wielkim stresem ? czy to mozliwe zebym byla w ciazy pomimo okresu i 3 negatywnych testow ? Prosze o odpowiedz !!

Gość gość
Brak 100% antykoncepcji.

Gość gość
podobno jesli stosuje sie krazek prawidlowo przez 3tygodnie, to jest sie zabezpieczonym przez 7 dniowa przerwe?

Gość gość
Zależt też od częstosci bzykania

Gość gość
Czy w czasie stosunku wyjmowałaś krążek i kiedy go ponownie zsakładałaś?

Gość gość
Przed 3tygodnie noszenia krazka nie wyjmowalam go w ogole. Nie mialam go podczas 7dniowej przerwy. Po 2 dniach od wyjecia krazka doszlo do stosunku. Potem nastapil okres i wlozylam krazek tak jak powinnam 8 dnia.

Gość gość
prosze o odpowiedz

Gość Gosc

I co wyszlo???