Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek kilka godzin pozniej bol owulacyjny.

Polecane posty

Gość gość

Witam was,staramy sie z mezem o dziecko.Test owulacyjny pozytywny w 13 i 14 dc. Stosunki byly w 6,7,10,11,13,14 dc. Stosunek w 14 dc,byl rano,a po 4 godz zaczal doskwierac mi bol owulacyjny,trwajacy ze 4 godz. Czy to mozliwe,ze zdazylam wstrzelic sie w sama owulacje? Czy za wczesnie w 14 dc odbylam stosunek? Nie pytam czy sie udalo,bo wiadomo nikt wrozka nie jest,tylko o ten stosunek. Staramy sie dosyc dlugo,dlatego chce podpowiedzi.Cykle 24-26 dniowe.

Gość gość
Chodzi mi dziewczyny,o ten bol czy stosunek moze powinnam odbyc jak zaczal sie ten bol.

Gość gość
Skąd mamy wiedzieć. Chcesz wiedzieć czy trafiłaś w owulacje idź na monitoring. Ja chodziłam.

Gość gość
Plemniki mogą przeżyć 72 godz a czasami nawet dłużej więc spokojnie, jak miałaś wtedy owulację to ciąża powinna być na bank.

Gość gość
To tak jak milion w Lotto

Gość gość
Tak owu byla,bylam na monitoringu w sobote a test pozytywny w sobote i niedz,

Gość gość
to jest loteria więc szansa jest 50/50 moja gin mówi że czesty sex przed owulacja osłabia plemniki wiec ...

Gość gość
może być ze tyle dni przed owulacją osłabiliście plemniki i może się nie udać a może wręcz przeciwnie wstrzeliliscie się w sam cykl owulacji

Gość gość
ja akureat byłąm raz w cyklu w 14dc i udało się ale tylko jeden stosunek w tym cyklu wcześniej byliśmy często i się nie udawała przez rok a więc różnie to bywa

Gość gość
No u nas te,staranie juz dlugo trwa,ja przebadana maz takze,gin mowil,ze w plodne najlepiej codziennie,nie zmuszamy sie do seksu.Jednak sie nie udaje,moze rzeczywiscie za czesto to robimy :(

Gość gość
Tylko znowu pierwsza ciaza,stosunki codziennie i sie udalo. Druga tez codziennie w plodne,ciaza stracona w 7 tyg. No i teraz przez pol tora roku ciazy brak

Gość gość
Przy tak częstym współżyciu plemniki nie są dojrzałe, są słabe co za tym idzie sami zmniejszacie możliwość zajścia w ciążę. Pozdrawiam.

Gość gość
u mnie owulacja 13-14 dc a byliśmy 11 13 15 i 18 i się udało ale nie wiem który dzię okazał się szczęśliwy starliśmy się 4 lata

Gość gość
Dzieki za rady,w nastepnym cyklu sprobuje co dwa dni,moze wkoncu sie uda.

Gość gość
u mnie było rano i wieczorem owu 14dc a stosunki były 12,13,14, i udało się

Gość gość
ja miałam owulacje 18dc a stosunek 14 dc i wpadka i jest ciąza ale cieszymy się bardzo bo chcieliśmy dziecko ale dopiero za rok atu niespodzianka ,dziwie się że plemniki 4 dni przetrwały ,mam cykle powyżej 35 dni

Gość gość
ja miałam test owu pozytywny w sobotę wieczorem. Stosunek był w nocy z soboty na niedzielę. W niedzielę koło południa przestał mnie boleć jajnik (bolał w sobotę i część niedzieli). I jestem w ciąży. Będzie synek :)

Gość gość
u nas bardzo często rano i wieczorem owu 15dc a my 6,7,8,9,10,11,13,14,15 i udało się ,na nas podziałało wcześniej było rzadziej i ciązy przez rok nie było wcale

Gość gość
Dziewczyny,teraz to juz nie wiem czy nadal kochac sie codziennie czy tak co dwa dni.Wiem,ze mi tez sie uda,tylko juz bym chviala corka ma 11 lat juz,a tu ciaza stracona,teraz wogole sie nie udaje...