Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie ma nigdzie mleka bebiko 1 ?

Polecane posty

Gość gość

Wie ktos moze czemu nie ma nigdzie mleka bebiko 1 w sklepach od jakiegos czasu?

Gość paniS
właśnie też się zastanawiałam, i dziś usłyszałam od ekspedientki że to mleko zostało wycofane i będzie niedostępne...

Drogie mamy, nasze mleka modyfikowane dostarczamy na rynek nieprzerwanie w pełnym asortymencie do sieci handlowych, takich jak Auchan, Tesco, Carrefour, Rossmann czy Biedronka. W przypadku chwilowego braku dostępności, zachęcamy do odwiedzenia innego większego sklepu, np. innej sieci. Produkt można zamówić także w czołowych sklepach i aptekach internetowych. W przypadku pytań dotyczących lokalizacji sklepów, zachęcamy Was do kontaktu z naszymi Doradcami, którzy chętnie odpowiedzą na Wasze pytania - zadzwońcie (801 16 5555) lub wypełnijcie formularz kontaktowy na stronie: www.bebiklub.pl/eksperci#/eksperci/kontakt. Pozdrawiam

Gość Rav_ck
Dziwne...tak się składa że w związku z moją pracą w ciągu 2 tygodni odwiedziłem 100 biedronek na śląsku i nigdzie nie ma Bebiko 1,nie ma też w Auchan,Rossman itd

Gość gość
W Rossmann tylko duże opakowania mozna dostac mlekamleka bebika 1. a w sklepach typu mila czy biedronka pracownicy mowia, ze zamawiaja bebiko, ale w hurtowniach jest to mleko zablokowane na wysylki.. i co teraz? Ja jest naprawde???

Gość gość
To nie pierwsza taka sytuacja z tym mlekiem. Pamiętam jak moja siostrzenica zaangażowała cała rodzinę w poszukiwania,udało się dwa pudełka upolować w małym sklepiku na zadupiu jakimś. To było cztery lata temu ale sytuacja identyczna jak teraz,nigdzie nie było przez długi czas i nikt nic nie wiedział.

Gość gość
Możliwe że cos jest nie tak z mlekiem. Moja mała dziś wypiła.poczym zwymiotowala je i się zachlysla. I dostała wysokiego cukru. Lezymy w szpitalu! Uważajcie