Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko samo mi odrzucilo piers a kolezanka mnie posadza i naucza ze moja wina!

Polecane posty

Gość gość
To prowo, nikt normalny nie zadaje się z takimi babami.

Gość gość
14:34 dokładnie, jak można zadawać się z taką osobą i to jeszcze z własnej woli.Może na wsiach tak jest, ale to lata świetlne do normalności.

Gość gość
Prowo

Gość gość
14:34 Ale przestan mi sugerowac, ze ja tez jestem dnem. I nie. nie "lgna" do mnie takie osoby. Nie uwierzysz to nie, ale obydwie chodzilysmy dawno temu do jednej klasy i bylysmy przyjaciolkami. Nadawalysmy na tych samych falach, mialysmy skonczyc dobre studia, isc do dobrej pracy, zrobic w zyciu cos wiecej niz tylko dzieci rodzic. Mi sie to do tej pory udaje, ale ona poznala kilka lat temu kolesia nieudacznika, zakochala sie w nim i on ja omotal do tego stopnia ze nie poznaje jej. Nie skonczyla zaczetych studiow, olala prace, kariere, wszystko rzucila, znizyla sie do jego poziomu. Ale pisze do mnie dalej, z uwagi na dawne czasy, a ja jej odpowiadam, bo licze ze przejrzy jakos na oczy, choc wcale nigdy nie smialabym jej obrzydzac jej milosci. Milosc bywa slepa. Mi jest zal z tym co zrobil jej facet z nia. Widac ona zawsze byla bez charakteru tylko mi sie wydawalo ze jest inaczej. Miala ogreomny potencjal na cos wiecej, uwierzcie mi. I nie, nie lgna do mnie takie osoby, to ex-przyjaciiolka ktora teraz zaczela mi dogryzac i dopiekac bo kiedys mnie kochala jak siostre a ten facet jej mozg wypral

Gość gość
Czytałam tylko 1 wypowiedź i powiem Ci tak: Może i dalo się coś zrobić z Waszym karmieniem, a może nie. Teraz już tego nie sprawdzisz. Nie jesteś zła matką. Nie jesteś nawet gorsza od koleżanki. Zaś co do jej porad:,ja od takich idiotek nawiedzonych słyszałam że dziecko nie potrafi się przejeść na piersi. Że to niemożliwe żeby syn się przejadał będąc na cycku. A ulewał jak diabeł. I co się okazało? Że jednak da się przekarmiać dziecko na piersi, wbrew temu co mówiły panie doradczynie laktacyjne...

Gość gość
Skoro to dno to ex przyjaciółka, to dlaczego się przejmujesz tym co gada,aż temat o tym musiałaś zakładać? Ex przyjaciciół się zlewa z jakiegoś powodu są właśnie ex i nie utrzymuje z nimi kontaktu, chyba sama nie wiesz czego chcesz.Zajmij się moze swoim życiem i będie ok.

Gość gość
Z Twojego opisu wyłania się ,że ta laska to typowy przegryw życiowy.Możże ona Tobie zazdrości,że masz to,czego ona nie ma i stara się dogryzać na polu na którym może to zrobić?

Gość gość
14:57 jest taka mozliwosc...moze masz racje ze ona leczy swoje kompleksy. Nie pasuje jej tez fakt (tak wyczuwam) ze moj maz jest zupelnie na innym poziomie niz ten jej wieczny chlopiec...

Gość gość
Drogie mamy. Kazde dziecko jest inne, tak jak kazdy pokarm jest inny. Wszystko jest mozliwe. Moj starszy syn przez 1mc byl na kp, do 3-4 mca byl na mm+ kp. Moj mlodszy syn byl na kp moim i kp z banku mleka kobiecego, nastepnie na kp moim i mm, a od 3 tyg tylko na mm. Starszy syn pomimo duzej ilosci pokarmu (niesamowity nawal pokarmu) w ogole nie najadal sie, tzn czy wyssane czy odciagniete, to nachleptal sie ile wlezie a zaraz byl glodny, nie przybieral, wrecz schudl, plakal caly miesiac, dlatego pediatra przerazona nakazala mm. Tak moje drogie mamy, mleko moze byc chude owszem przeciwciala ma ale nie odzywcze zeby zaspokoic glod. Dlatego po tym moim chudym mleku wierze ze dziecko samo moze odstawic kp. Autorko olej pseudo-kolezanke, ciesz sie ze bobas zdrowy, delektujcie sie tym krotkim czasem niemowlecym :)

Gość gość
Co kogo to obchodzi. Ja karmilam jakies 2 tygodnie. Od samego poczatku dzieci musialy byc dokarmiane bo pokarmu bylo tyle co kot naplakal. I przyzwyczaili sie do butli i mm. Ale nikt tego nie zrozumie.

Gość gość
Kolejna durna d****** co nas obchodzi co ty zrobilas, czego nie zrobilas .dzi/wko z wielkimi cycarami jak krowa dojaca ,moesz tymi cyckami wypasc nawet maciory a twoje tematy na temat karmienia mamy w p/izdzie.

Gość gość
20;47Ty tez jestes inna denna i dziwna ,rozpiszczona suka z ciebie co cycki wystawia.mm