Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od jakiego wieku dziecka kp jest wg was już nie na miejscu?

Polecane posty

Gość gość
Od roku.O dwulatkach wzwyz mysle z najwyzszym stopniem obrzydzenia.

Gość gość
Polecam www.hafija.pl

Gość gość
dziś 19:22 skoro budzil sie o 5 rano a spal potem dalej do 8 to NIE PRZESYPIAL CALEJ NOCY, TUMANIE. rownie dobrze ja moge powiedzec ze moj sie tylko raz budzil bo o 1 w nocy, a potem o 5. Jesli dziecko nie wstaje o 5 to jesli wtedy je a potem dalej spi to nie, NIE PRZESYPIA CALEJ NOCY. Takie to trudne? zaraz sie okaze ze zadnej dzieciak nie przesypia nocy, bo wszystkie jedza nad ranem by potem nadal spac. x dokładnie. Jakby spał od 20 do 8 to by mogła powiedzieć, że przesypiał noce.

Gość gość
A ja nawiedzonej hafiji nie polecam. Baba karmiła do 4 roku i wszystkim wciska, że dzięki temu jest lepsza... Żenada nie blog. Idiotka nie specjalistka.

Gość gość
Jedzenie w nocy jest bardzo niezdrowe. Po co obciążać żołądek? I ta gadka, że kp jest dobre na wszystko, bo zaspokaja wszystkie potrzeby dziecka. Owszem, noworodka, kilkumiesięcznego niemowlaka... Ale nie roczniaka czy wyżej!

Gość gość
20.57 Oj, no co ty nie powiesz... Gdzie to wyczytałaś? w internecie? :P Moje dziecko też jadło w nocy przez 13 miesięcy i jest zdrowiutka i bardzo zgrabniutka, teraz ma prawie 16 miesięcy i waży 9,800kg. Może ty głodziłaś malutkie dziecko w nocy, ale wierz mi są mamy które nie maja sumienia.

Gość gość
do roku

Gość gość
Haha, miałam przetrzymać płaczącego z głodu w nocy niemowlaka do rana, tylko dlatego, że karmienie w nocy jest "niezdrowe". O to znów się tutaj czegoś nowego dowiedziałam...:P

Gość gość
Eh kp ma zwolennikow jak i przeciwnikow. Ja preferuhe kp. Jest to meczoce w nocy poniewaz moje dzieci nalezaly do tych co w nocy sie budzily kilka razy. Obecnie mam rocznego i kp. Budzi sie 4 razy w nocy. Niedlugo wracam do pracy i pewnie trzeba bedzie drastycznie odciac kp bo nie chcialabym po 4 pobudkach pracowac 8h. Co do czasu? Wedlug preferencji mamy i malucha.

Gość gość
Dla mnie to dziwne ze roczne dziecko jeszcze jedza w nocy. Takie duze dziecko powinno juz dawno przespiac cale noce . Ewentualnie mozna podać wode w nocy ale po co mleko?

Gość gość
21.35 tu nie chodzi o wage ale o prace trzustki.

Gość Sibine
A skąd wiecie, że roczniaki i starsze budzą się w nocy z głodu? Coś jest chyba nie tak.... Potem kończy się to wyjadaniem z lodówki po nocach... W nocy organizm musi odpoczywać i się regenerować, a nie zajmować trawieniem. Nie chodzi mi tu oczywiście o maluchy do roku, tylko te starsze.

Gość gość
ja jak widziałam roczne dziecko przy cycku to już dla mnie za dużo. ogólnie nie mam nic przeciwko ale nie jestem az tak tolerancyjna aby patrzeć na matke wywalającą cyca i karmiącą takie duże dziecko. widziałam tez jak bratowa karmila prawie 2,5 latka, masakra po prostu. takie wielkie dziecko. poza tym uważam , ze do 10m max.

Gość gość
Wczoraj 11.47 ale ty głupia jesteś. Myślisz,, że jak twoje dziecko nie jadło w nocy to wszystkie są takie? Mój ma 10 miesięcy i je w nocy 3 razy. Ma mały żołądek i je maleńkie porcje. Nie wyobrażam sobie dać mu w nocy tylko wodę. A co do karmienia to indywidualna sprawa każdej mamy i dziecka. Ja planuje do roku ale może być dłużej bo synek jest niejadkiem i ząbki też dokuczają.

Gość gość
To pytanie jest bez sensu. Przecież wiadomo że każda poda taką granicę do jakiej sama karmiła :O