Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A kim jest ta hafija, pediatra? Doktorem hab.? macie fisia na punkcie jej bloga

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo co chwile ktos "reklamuje" ten watpliwej jakosci naukowej blog. Kim jest autorka? zrobila doktorat z dietetyki niemowlat? Ma wybitne osiagi i nagrody? w ogole dysponuje jakakolwiek rzetelna wiedza, czy jest kolejna nawiedzona baba ktorej dzieci byly po prostu cyckowe, wiec latwo jej mowic? Wiem cos o tym bo jedno moje dziecko pilo z piersi dwa lata a drugie szybko przestalo chciec i nie pomoglo sw. Boze. Do napisanie tego topiku zainspirowalo mnie kilka tematow z tego forum gdzie ciagle odwolujecie sie do tego bloga. Oczadzilo was?!

Gość gość
Baba rzeczywiscie nawiedzona, skoro z pogarda wyraza sie o rozszerzaniu diety "dziecko nie potrzebuje tej papy" (papki), "jak dasz pape zamiast cyca to masz za swoje" itp. Jaka pogarda! Do tego sprzedaje jakies "odznaki" (przypomina mi to order z ziemniaka dla garkotlukow) typu "karmie piersia juz 2 lata", "krmie juz 3 lata" osz kurfa to jest powod do dumy i chwalenia sie? zachowaj swoje karmienie dla siebie, psiute tez pokazujesz wszystkim?

Gość gość
Też nie kumam tej baby. Owszem, niektóre porady są dobre, jeśli chcesz karmić piersią i coś się dzieje, szukasz rozwiązania. Ale ogólne podejście to masakra. Przesadna promocja długiego karmienia piersią z pogardą właśnie dla osób decydujących się na inne rozwiązania. Tak jakby macierzyństwo ograniczało się do cyca...

Gość gość
A ja nie czytam żadnych pseudomądrości blogerek i żyję, moje dzieci też świetnie się mają, cała trójca.

Gość gość
Ja nie znam zadnej blogerki modowej makijazowej dzieciecej gotujacej szyjacej i cwiczacej....co wiecej nie wiem jak sie uzywa instagrama i naprawde tego nie potrzebuje...

Gość gość
Te wszystkie blogi to jest dno.

Gość gość
Nie wiem kim ona jest ,nie wgłębiałam się ,na jej blog natrafiłam przypadkiem kiedy szukałam porady odnośnie kp. i znalazłam to czego szukałam. W moim otoczeniu z kolei mają fizia na temat mleka modyfikowanego,dopajania dziecka wodą i herbatkami i jakbym słuchała tych porad to już dawno straciłabym pokarm a moje dziecko przeszło na puszkę.

Gość gość
a ja nie wiem kto to jest w ogóle :P ale ciebie coś musiało zaboleć na jej punkcie :P

Gość gość
Nie wiem, kim jest. Nie czytałam całego jej bloga. Przeczytałam kilka jej wpisów i uważam, że są bardzo przydatne i mogą naprawdę pomóc mamom, które chcą karmić piersią.