Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam pytanie. Wczoraj z chłopakiem pierwszy raz uzywalisny wibratora nie jest jakiś super długi ale ja potrzebuje mniejszych rzeczy bo zaraz mnie zaczyna boleć i uciskać ale pomijając. Kiedy go uzywalismy nic mnie nie bolała ale podczas orgazmu poczułam tak silny ból. Nie mogłam się dosłownie ruszyć a z każdym jakimkolwiek ruchem dosłownie krzyczalam z bólu. Jest to straszny ucisk (Kiedy np tak bardzo chce ci się rano siku bo za późno wstałaś i nie możesz się ruszyć) tylko boli200% bardziej cała noc nie spałam i dziś jest to samo a do tego jeszcze brzuch i żołądek:/ brałam tabletki przeciwbólowe i nic... Miała może któraś z was podobny problem? Nie mogę iść do ginekologa bo jestem w UK.

Gość gość
W UK nie ma ginekologów? Idź lepiej do lekarza, przez internet nikt ci nie pomoże :O

Ból po stosunku (nieważne, czy z użyciem wibratora, czy nie) może świadczyć o różnych problemach: infekcji pochwy, nadżerce, zbyt małego nawilżenia pochwy podczas stosunku etc. Tutaj nikt wirtualnie Cię nie zdiagnozuje, a łykanie tabletek przeciwbólowych nie jest najlepszym pomysłem. Odsyłam do ginekologa.

Gość gość
Prawdopodobnie jestes poocierana i byc moze masz wewnątrz ranki od tego wibratora. Kup w aptece Hydrovag i stosuj przez tydzień. Preparat stosowany jest w bolesnych stosunkach oraz przyspiesza gojenie ran. Moim zdaniem powinien ci pomóc.