Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zrobic strój dla chłopca na bal karnawałowy?

Polecane posty

Gość gość

ma być policjantem. ja mam 2 lewe ręce do takich rzeczy. kupiłam mu strój A dziś Pani poinformowała ze to muszą być domowe robione stroje bo innych dzieciom nie założy :( bal jutro a ja jestem wściekła...

Gość gośćula
załóz mu granatowe/czarne spodnie ,koszule czy marynarke ,z neta wydrukuj pagony,przyklej,trudno bedzie bez czapki bo to wymaga troche umiejetnosci manualnych.

Gość gość
nie mam tuszu. myślałam żeby zrobić albo z papieru kolorowego albo na białeJ koszulce markerem.

Gość gość
Pani chyba sobie żartuje, po pierwsze- jak ma jakieś szczególne zyczenia co do stroju, to powinno być wyraźnie zaznaczone na plakacie/w mailu czy jak tam dostajecie takie wiadomości, po drugie- ona może mieć ewentualnie życzenia właśnie a nie decydować jak i gdzie rodzic ma wykombinować strój. Jak dziecko przydzie na zabawę w kupionym stroju to go nie wpuści, każe mu się przebrać? Założę się że połowa takich będzie... Ja bym nie odpuszczała, bo różne rzeczy można wymyślać, ale już np czapka policyjna to faktycznie jest trochę zabawy, trzeba mieć jakiś zmysł do tego, mundur to też nie to samo co ciemne portki i niebieska koszula. I dodam że piszę to jako zwolenniczka robienia strojów w domu, własnoręcznie, i do tej pory tylko raz robiłam wyjątek- jak mały zażyczył sobie przebrania Hulka. Musiałabym na głowę upaść żeby siedzieć, wycinać i ręcznie malować maskę, jak gotową kupiłam za kilka złotych.

Ja polecam kupić strój, bo gdy ostatnio zabrałam się za robienie stroju dla dziecka to wyszedł jak jakiś worek dlatego szycie zostawiam profesjonalistą. A jak kupowałam ze strony https://nakazdaokazje.com/ duży wybór i stroje fajnie dopasowane. Ja synowi kupiłam ten strój: https://nakazdaokazje.com/stroj-dla-dzieci-kowboj-122-p-968.html

Gość gość
ZaradnaGosia89, gramatykę też pozostawiasz tym co potrafią?