Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cudne mimo kp i diety, co jest?

Polecane posty

Gość gość

Schudłam przy porodzie 5kg i na tym koniec, a minęły już ponad 2 miesiące. Nie jem chleba, tylko pieczywo chrupkie, zmieniłam zwykle mleko na roślinne, prawie nie jem słodyczy. Waga ani drgnie. W ciąży przytyłam 12 kg. Tarczyca ok

Gość gość
Skoro minęły juz dwa miesiące, a ty się juz dobrze zagoiłaś to proponuję włączyć ruch. Chyba ze masz tyle obowiązków i np starsze dzieci albo absorbujacego niemowlaka ze ruchu az nadto. Zalezy jak sama to oceniasz . jezeli czujesz ze malo sie ruszasz to dołącz ruch.

Gość gość
Nie cudniesz , straszne

Gość gość
Prawie nie jem slodyczy???? Masz odpowiedz :)

Gość gość
Woytek już obczailes moje wyniki w synevo kochanie? Bo ja właśnie skończyłam penne z szynką parmeńską i suszonymi pomidorami. Teraz szarlotka na ciepło z gałką lodów. Wznosze toast za ciebie kompocikiem?

Gość gość
Daj przykładowy twój jadłospis z dwóch dni. Tylko prawdziwy

Gość gość
W ciągu 2 dni zjadłam 4 paczki, talerz zupy, ok 14 kromek chleba z serem żółtym i musztardą, kilka kaw z mlekiem i brązowym cukrem, duża bagietkę, kilka wafli ryżowych z czekoladą, kilka ciastek Bell vita, kawałek mięsa z buraczkami, no i dzisiejsze penne i jak wyżej

Gość gość
Kp to nie taki znów wysiłek energetyczny,potrzebujesz tylko dodatkowych 500kcal czyli np. bułka z maslem ,wędliną i sałatą. Idę o zakład,że dostarczasz sobie więcej niż potrzebujesz ,mniej się ruszasz i jest odpowiedź. Dodatkowo przy karmieniu w organizmie zatrzymuje się woda,są jeszcze obrzęki. Zaczniesz ćwiczyć,zdrowiej jeść. Wyeliminuj słodycze bo karmiąc nie powinnaś wcale ich jeść.

Gość gość
Pączki ;-/ a tak,tłusty czwarteczek był ;-) musztarda przy karmieniu??? i czekolada,ciasteczka okropny jadłospis ;-/ nie ma owoców,warzyw,jakiejś ryby czy kaszy,sam cukier ;-/

Gość gość
Z taką dietą to mnie n ie dziwi, że nie chudniesz. :O

Gość gość
No twój jadłospis nie powala. Ale napisz co i ile zjadlas jednego dnia i co następnego a nie łącznie z dwóch dni

Gość gość
A jaka to dieta? No z tego co napisałaś nie wyłania się obraz zadanej diety. Może i nie jesz dużo ale bardzo kalorycznie. Nie widzisz tego?

Gość gość
No twój jadłospis nie powala. Ale napisz co i ile zjadlas jednego dnia i co następnego a nie łącznie z dwóch dni

Gość gość
O rany, mój post jest tylko pierwszy. Prawie nie jem słodyczy, czyli np pozwolę sobie na jednego cukierka i na tym koniec. przykładowy jadłospis- rano owsianka z dwóch łyżek płatków i mleka migdałowego. Potem 3 kromki chleba chrupkiego z serem lub wędlina i pomidorem. Obiad udka pieczone i surówka. Potem znowu owsianka. W międzyczasie jabłko i je sen cukierek. Koniec

Gość gość
No i wszystko jasne: dużo za mało kcal, za mało białka, zero zdrowych tłuszczy (tłuszcz powinien stanowić 1/3 ilości kcal!)... Jak ty chcesz na tym chudnąć? :/

Gość gość
jakaś mizerna ta twoja dietka jeśli twój post to rzeczywiście ostatni. Matka karmiąca potrzebuje więcej kalorii niż w czasie ciąży,urozmaiconej zdrowej diety. Organizm zaczął robić zapasy bo dostaje za mało wszystkiego a dodatkowo dziecko z ciebie ciągnie. Zmień coś bo polecą ci kości i zęby ;-/ potrzebujesz suplementacji wapniem ,DHA,żelazem,jodem,witaminą D. Sniadanie obfitsze,zwłaszcza po nocnym karmieniu