Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musialamtozrobic

Wypierdzielilam pijaka z chalupy...

Polecane posty

Gość Musialamtozrobic

Wypierdzielilam go z chałupy... pil już 4dzien . Przepil dzień urodzin naszego syna. Tyle razy go straszylam to się doigral. Jeb**y myślał ,że znowu mu sie uda ale się zdziwił. Dosłownie wynioslam jego ciuchy pod śmietnik. Zwyzywal mnie od k***w i szmat. Dobrze , że zrobiłam to jak Młody był w przedszkolu. Jak jest trzeźwy to do rany przyłoż ale jak piję to masakra. Nie chcę się męczyć , nie chce by nasz syn na to patrzył. Dwa razy brał zastrzyk żeby nie pić za pierwszym razem wytrzymał pół roku potem chlal ciągiem dwa tygodnie, pozniej znowu zastrzyk wytrzymał 3 miesiące. Prosiłam idź na terapię. Zrób to dla siebie , dla dziecka. Dupa. Ale odczulam ulgę. Długa droga przede mną.

Gość gość
jakbym czytała siebie sprzed 30 lat :( tylko wtedy ja odeszłam z dzieckiem do swoich rodziców

Gość gość
Jeszcze będziesz go błagać na kolanach żeby wrócił. Zobaczysz! Bo lepszy radosny pijaczek w domu niż goło/du/piec nadwiślański.

Gość gość
Nie będę go błagać. Mieszkam w mieszkaniu mojej Mamy. Nie był tu zameldowany. Wypłaty jak piję są tak śmieszne ,że nie wiem co z tymi pieniędzmi zrobić. Nie jest to typ wesołego pijaczka.

Gość gość
Ja bym go wysłała jeszcze do wytrzeźwialni. Ponoć działa idealnie.

Gość gość
Jak zobaczy, że nie ustąpisz, może zdecyduje się na terapię. W końcu właśnie jest na dnie, a od czegoś trzeba się odbić. Jak będzie się leczył, daj mu szansę, skoro to fajny koleś.

Gość gość
Możes powiedzieć co to był za zastrzyk i jaka cena?