Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet i koleżanka....

Polecane posty

Gość gość

Witam. Poznałam pewnego faceta, spodobał mi się. Jednak jest pewien problem... On w przeszłości "zarywał" do mojej bliskiej koleżanki. Dopiero niedawno dowiedziałam się, że oni się znali. Koleżanka nie była zainteresowana, więc kontakt im się urwał. Zastanawia mnie, jak to będzie dalej. Jeżeli kiedyś spotkamy się w grupie znajomych albo w ogóle w trójkę, czy jemu może powrócić chęć podrywania mojej koleżanki? Mieli kontakt 2 lata temu, niby dawno i niedawno. Dla mnie by było niezręczne, gdyby uznał, że ona podoba mu się bardziej... Czy w ogóle z nim się spotykać?

Gość gość
Jedno słowo: trójkącik

Gość gość
Nie trójkącik, bo jej na nim nie zależy. Tylko trochę się boje, że jemu znów zacznie zależeć na niej

Gość gość
No to po co ci facet, któremu zależy na innej kobiecie. Jak mu na niej zależy, to niech do niej idzie. A ty co jesteś, jakaś zapchaj dziura, czy co? Ja koleżanka go ponownie zechce to ty masz iść w odstawkę? Jeżeli scenariusz którego się obawiasz jest rzeczywistoscią , to daj sobie z nim spokój. Chyba że to wyłącznie wytwory twojej głowy. Jeżeli cię to nurtuje to go o to zapytaj, powiedz że taka a taka jest twoja bliską przyjaciółką, wiesz, że ich coś tam kiedyś łączyło, więc chcesz wiedzieć, jaki jest teraz stosunek jego do niej. I wiesz ja myslę, że jak go nie chciała wtedy- to teraz niby co miałoby się zmienić? Wyładniał, spadek po wujku z Ameryki dostał?

Gość gość
Kolejna zakompleksiona. Facet może chcieć być z tobą, a ty już wymyślasz "problemy".