Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić skoro on postawił mi taki warunek?

Polecane posty

Gość gość

Miałam chłopaka, który był w moim wieku ale ja chodziłam do liceum, on do technikum i dlatego ja szybciej skończyłam szkołę, pojechałam na studia do Wrocławia a on chciał do Łodzi bo tam ma mieszkanie w blokowisku po babci, co najlepsze ta babcia żyje i raczej nie ma pojęcia, że chcą żeby przeprowadziła się do niego, a to daleko od Łodzi bo ponad 300 km. W każdym razie rozstaliśmy się jak poszłam na studia, poznałam innego chłopaka, a on się odezwał do mnie w styczniu, zeszliśmy się, ale obraził się za tamtego chłopaka, że go oszukiwałam. W sumie to ma rację, ale nie wiedziałam jak to skończyć, to się nawarstwiało, później okazało się, że napisałam znowu do tamtego i tak znowu się rozstaliśmy. Ale on po jakimś czasie były znowu do mnie napisał, że tęskni, czy było mi tak źle, a co gdyby on poszedł też do Wrocławia. Odpisałam, bo z tamtym chłopakiem zerwałam kontakt. No i dzisiaj on mi postawił jednak warunek, że albo przepisuje się od nowego roku do Łodzi albo nie mam po co pisać. Ja nie chce się przenosić, od tamtej wiadomości nie pisze do mnie nic, może za jakiś czas napisze czy to przemyślałam

Gość gość
Jeszcze raz to napisz, ale logicznie. W tym bełkocie nie wiadomo o co chodzi.

Gość gość
Daruj sobie. Chłopak jest roszczeniowy i niesłowny.