Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie ma prawa

Polecane posty

Gość gość

Facet nie ma prawa cierpieć. W takim świecie żyjemy. Kiedy facet jest w dołku, jest mu ciężko z powodu z powodu samotności i niepowodzeń z kobietami staje się obiektem kpin i podśmiechujek. Staje się wtedy najgorszą możliwą łajzą, bo w opinii otoczenia wszystko to jego wina. Za wszystkie niepowodzenia odpowiada on sam, za porzucenia także. Kiedy kobieta cierpi z tych samych powodów, winę zawsze zrzuca sie na facetów, zawsze znajdzie wsparcie i pocieszenie. Nieważne jest, kto naprawdę zawinił i czy naprawdę ktokolwiek zawinił, najgorszy jest zawsze facet. Bo nie ma prawa do cierpienia, bo nikt go nie wesprze.

Gość gość
Taki lajf. Polewam kolego.

Gość gość
Ciebie chyba k***a z dachu wierzowca upuscili na kant kuli gdzie osiagnales podwojnie ujemna potege katonaloforku grzybicy o***tu z przezutami na mózg przy bocznej przyssdce nadjadrowo-kanalowej. Dało ci to raka i nied***banie mózgowe poziomu 10 z podwójnym armorem w odbycie co by Ci od j****ia w bukake nie poyebawszy.

Gość gość
No i potem płacz, że facet jest nieczuły. Jest nieczuły, bo nie wolno mu mieć uczuć.

Gość gość
Masz prawo, biorę Ciebie w obronę.

Gość gość
@diabła mam pod skórą A może zacznienie nas po prostu traktować jak ludzi, którzy też mogą mieć uczucia i miewać słabsze chwile?

Gość gość
Stwierdzona przez psychologa depresja może być?

Gość gość
Nawet nie wiem ile, to był łapiduch na nfz, najpierw byłem u psychiatry po skierowanie i antydepresanty. Nie wiem czy użalanie się jest skutkiem, czy przyczyną, ale sama potwierdzasz moje słowa. Odmawiasz facetom prawa do słabości i bólu.

Gość gość
idź na balety, wyrwij ładne panienki, poroochaj sobie, gwarantuje że ci depresja od razu przejdzie

Gość gość
Ale to mężczyźni odmawiają mężczyznom prawa do cierpienia. To wy wymyśliliście sformułowania tylu "robić coś jak baba", czy "być cipą", to mężczyźni stworzyli wizję cyborgów bez uczuć, bo tylko baby są emocjonalne, a wszystko, co "babskie", to w naszym społeczeństwie gorsze, a według mężczyzn prawdziwy mężczyzna nie czuje, bo to dla kobiet.