Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze mna jest ? Nie mam libido!

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata. Nie wynika to raczej z charakteru bo jestem sangwinikiem..wiecie.. zywiołowa, otwarta na ludzi, emanujaca seksapilem ;) Podobam sie facetom i kobietom tez. Kiedys mialam dosc duze libido, dziewictwo stracilam w wieku 17 lat (rocznikowo 18) i to tylko ze wzgledow religijnych, ktora to sie wowczas zafascynowalam XD A pewnie stracilabym juz w podstawowce :p No i od jakis 2 lat w ogole nie mialam seksu ani sie nie masturbowalam, zero kontaktow fizycznych z facetami i w ogole mi tego nie brakuje...wrecz draznia mnie faceci,obrzydzaja.. nie to ze mi sie nie podobaja ale jakies kontakty fizyczne oprocz przyjacielskich przytulasow mnie wkurzaja i uwazam je za "brudne i nie warte uwagi". Nie mam w ogole checi na to. Czy to ta religia wyprala mi mozg? Co prawda nie jestem juz wierzaca,to byl chwilowy epizod, jak i z wiekszoscia moich zainteresowan.Nawet uwazam ze to bylo glupie..Jestem taka jak bylam a libido mam zerowe...robilam badania krwi i nic nie wyszlo

Gość gość
to znaczy że jesteś w ciąży

Gość gość
Dawaj do mnie to Ci to libido przetrzasne, obroce do góry nogami i co tylko sobie życzysz ;) A tak na serio. Potrzeba Ci konkretnego seksu. Odpowiedni facet Ci potrzebny albo przynajmniej taki, który nie ma tak że 2 ruchy i worek suchy ;)

Gość gość
Ta...zakon. Z moimi pomyslami i temperamentem predzej by mnie skierowali do szpitala psychiatrycznego :D

Gość gość
Bylam w związkach z przebojowymi , charyzmatycznymi chłopakami i z tymi skrytymi tez wiec mam porownanie.. Ci drudzy sa gorsi, o niebo gorsi tacy jak mowisz , dlatego najczesciej sypialam z tymi pierwszymi, ale to nie zmienia faktu ,że mi sie po prostu nie chce, nic mnie juz nie podnieca.

Gość wściekły prawiczek
"i drudzy są gorsi, o niebo gorsi tacy jak mowisz ," no to spier/da/laj do swoich bad boyi glupia szmato...

Gość gość
Koleźanko,moźe pociągają Cie kobiety?a moźe masz coś nie tak z hormonami? Nie wiem,ale coś jest nie tak

znam aseksualną dziewczynę, taka mała zwykła, rezolutna kobietka, dalej lubi się przytulać, potrzeby emocjonalne jak u każdego a zerowe libido, w sumie to nieco zazdroszczę z wyłączeniem tego jest wiele zachodu a tak coś co może potencjalnie stwarzać sporo problemów i jest jakimś tam narzędziem do wpływu na na nas znika, nie dramatyzuj z tym o ile to nie jest spowodowane chorobom a korzystaj. Człowiek bez potrzeb seksualnych ma więcej energii do przeznaczenia na inne cele ;)

Gość gość
Musisz jeść własny świeży kał :) na poprawę libido

Gość gość
Wyraźnie nie kochasz, nie spotkałaś tego jedynego, kobietę nie pociąga na długą metę kaloryfery na klacie , tylko rozum, śmiałość, łatwość kontaktu i humor, czyli musisz poczuć motyle w brzuchu, reszta sama się zrobi aż będzie mokra.

Gość gość
Ja też nie mam. Mój mąż kompletnie mnie nie pociąga

Gość gość
Nieuswiadomione uwarunkowanie. Do przepracowania, ale najlepiej ze specjalista. Podświadomie utożsamiasz seks z czymś negatywnym. Podświadomie wiec nie możesz tego przepracować na poziomie świadomym.

Gość gość
Ale ja własnie miałam duzy poped, ale to kiedys. Nie jestem przeciez 23 letnią dziewicą. Balam hormony i wszystko w normie :( Kobiety mnie nie pociagaja.

Gość gość
Energii zawsze mialam duzo.. :D starczyloby na wszystko ale dzieki za pocieszenie :D a Twoja kolezanka od zawsze tak miala?

Gość gość
Ciebie maz nie pociaga, a mnie NIKT ANI NIC NIE POCIAGA... Od 2 lat tak mam. W otoczeniu mam samych ekstrawertyków, introwertykami nigdy się nie interesowałam, oni i tak nic w lozku nie potrafia....naburmuszona twarz, zero seksapilu,namietnosci nic nie mowia, 5 minut i po sprawie :D takze tego....a przebojowi faceci zawsze mnie pociagali, teraz juz tylko zostala sympatia, nic nie czuje,az dziwnie sie z tym czuje

Gość gość
*badałam

Gość wściekły prawiczek
"introwertykami nigdy się nie interesowałam, oni i tak nic w lozku nie potrafia....naburmuszona twarz, zero seksapilu,namietnosci nic nie mowia, 5 minut i po sprawie " wy/pier/da/laj głupia szmato, takie kùrwy to się powinno utylizować...