Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to objawy nerwicy ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i jestem strasznie negatywną osobą, nie lubię ludzi denerwują mnie, wkurza mnie kiedy np sasiad czy ktoś do mnie zagaduje... Kiedyś ktos mi zwroci uwagę albo powie coś co mi sie nie spodoba reaguje słowna agresja, nie ważne czy to.moja mama czy mój rówieśnik czy 60 letni dziadek, u mnie nie ma czegos taniego jak szacunek do starszych . Jestem pyskąta, jeśli ktoś oleje mnie piwem na imprezie to lepiej żeby przeprobił bo mu nie daruje... wkurza mnie kiedy jest bałagan, irytuja mnie takę głupoty gdy coś jesy krzywo ułożone, gdy coś brzydko napisze to musze wyrwać kartle bo musi być idealnie... halas np odkurzacza albo suszarki do rak w toaletach publicznych doprowadza mnie do szalu. codzonnie czymś się stresuje, boje się następnego dnia tego ze coś sie stanie. Źle śpię bardzo często launatykuje śni mi się ze jestem uwięziona w pomieszczeniu bez okna dbez wyjścia wszedzie jest ciemno a ja chodzę i szukam wyjścia i nie mogę znaleźć i wtedy nie mogę oddychac i budze się. To się zdarza bardzo często... wgl kiedy się zdenerwuje byle czym to trzese się cała mam gole w gardle i zaraz płacze z bezradności albo zlosci

Wymienione przez Ciebie objawy mogą wskazywać na zaburzenia z grupy nerwic, niemniej jednak przez Internet nie da się postawić diagnozy. Jeśli podejrzewasz, że Twoje reakcje są nieadekwatne do sytuacji, że wielu sytuacji boisz się nadmiernie, rozważ wizytę u specjalisty w celu postawienia rzetelnego rozpoznania i podjęcia leczenia, jeśli to okaże się konieczne. Pozdrawiam!