Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymam z nim chyba

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak jest naprawde wspaniały, energiczny, zyczliwy, pomaga innym bezinteresownie itp. Jest przebojowy,charyzmatyczny i przystojny.No ale niestety za jego wspaniałą towarzyską osobowością idzie też chęć poznawania wszystkich ludzi jakich spotka,nie zabronie mu tego, ale najgorsze ze on goni za emocjami i co jakis czas ma nowy obiekt zainteresowan.Moze nie do tego stopnia ze sie zakochuje ale sie podnieca jakas babka , wypisuje to do swoich znajomych. Druga rzecz ktorej nie moge zniesc to ta, ze uwielbia rozmawiac o wszystkim i o wszystkich. Kazdy nowy znajomy po 10minutach jest jego najlepszym przyjacielem i potrafi wygadac mu wszystkie swoje i moje sekrety. Wk*****a mnie to niesamowicie i dawno temu bym go kopnela w zadek, ale za dobrze mi z nim.Z drugiej strony co to za zwiazek, skoro rzadko przeprasza i sie nie zmienia?! Ja tez jestem typem ekstrawertycznym ale zrozumialam i szanuje innych wiec trzymam w sekrecie to co sie miedzy nami dzieje (czy to przyjazn czy inna relacja) i sekrety tej osoby nie wyjda ode mnie.A on to taki pleciuch, boli mnie to.Co radzicie?Mamy po 21 i 24 lata

Gość gość
Wygaduje wasze sekrety każdemu? On nie jest charyzmatyczny, tylko to zwyczajny debil, co nie potrafi zainteresować swoją osobą kogoś innego, nie ma pasji ani niczego, to zostaje mu o******lanie d**y własnej dziewczynie. Zostaw go, po co się męczysz. Ja bym się bała z takim kochać, bo zaraz pół miasta by wiedziało co i jak robiliśmy

Gość gość
06.48- dokladnie. I balabym sie na Twoim miejscu Czy jest wierny, skoro tak chetnie poznaje nowe laski, interesuje sie nimi...