Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagość wobecnosci męza

Polecane posty

Gość gość

Czy wasi męzowie reagują jakoś jak chodzicie nago po mieszkaniu w ich obecnosci?

Gość gość
O ja lubię jak kobieta chodzi nago:-)

Gość gość
Też lubię, ale moja nie chce, mówi że jej zimno.

Gość gość
Tak mówi bo chce żebyś jej załadował grzałkę w pisdę

Gość informatyk mmmm
to skąd wiesz że lubisz ?:P

Gość gość
Nie bo to normalne że ja i mąż często latem chodzimy nago. Tak samo mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody jest to chleb powszedni tak samo jak ma większość ginekologów bo niektórzy są mocno zboczeni (Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek ). Wiadomo że intymność w normalnych parach to partner a nie partnerka i ginekolog bo wtedy wskazuje na ciemnotę!

Gość gość
Jak można na badanie do ginekologa iść z mężem. Ciążę to jeszcze rozumiem. Ale poza nią? jaki sens obecność męża w gabinecie? Zazdrość? ?!! Czy kontrola nawet tam.

Gość Seksualny Wzrokowiec
Lubię patrzeć na jej nagość. Po prostu lubię wszystko, co ma charakter seksualny z jej strony. Nie lubię "kłody", która tylko pozwala na seks z nią, a sama nigdy nie inicjuje. Przy okazji zapytam ciebie, czy czujesz wtedy "mieszankę" wstydu i przyjemności z tego powodu, że jego wzrok "dotyka" twojej nagiej pisdy? Pytam z ciekawości, czy moja żona jest wyjątkiem, czy typową dziewczyną? Zacząłem z nią od patrzenia. Gdy zdjęła majtki to strasznie się wstydziła. Uda miała ściśnięte, pisdę zasłaniała dłońmi. Gdy zacząłem rozchylać jej uda i zbliżać oczy do jej pisdy, to całe jej ciało dygotało ze wstydu. Ale po chwili pojawił się u niej orgazm, czyli musiała przedtem odczuwać narastającą przyjemność! Dlatego pytam ciebie, czy twój wstyd z nagości jest połączony jednocześnie z przyjemnością? O to samo pytam inne dziewczyny.

Gość gość
Moja chodzi i jest to b. Miłe. Uczucie. Raz sie nawet namnie zuciła araz prowokując wypieła. Było super.

Gość gość
Dla mnie to normalne że jako żona się męża nie wstydzę i w domu zawsze chodzę nago ja tak wolę i on też lubi na mnie patrzeć.Z tego powodu miałam kilka śmiesznych sytuacji,nawet nie dawno jak przyjechali do nas teściowie on otworzył drzwi a ja tylko zdążyłam zasłonić się ręcznikiem i tylko z przodu więc witałam ich z gołą pupą.

Gość gość
Do osoby 8.54 gdy jesteś sama możesz chodzić gdzie chcesz i z kim chcesz. A gdy jesteś w związku to niestety jak nie masz szacunku do męża a do tego wstydzisz się go przy badaniu palpacyjnym i tylko z ginekologiem masz intymność zapewne cie zdradza partner o ile go masz! !??? Sądzę że to jakiś zboczy ginekolog podszywa się pod kogoś by miał możliwość molestowania pacjentki bo często się tak dzieje gdy jest bez partnera. Dla Cywilizowanych par nie z prowincji bo tam ciemnota powstała Ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta by mógł pacjent mieć osobę bliską podczas badań czy zabiegów nawet w szpitalu! ! Ja chodzę do poradni gdzie WSZYSTKIE pary są przez całe badanie krocza razem nie ma parawanów bo i po co ale to duże cywilizowane miasto nie zacofana prowincja. Normą jest że często chodzimy oboje nago po domu i to ja męża często zaskakuję gdzie z mojej inicjatywy dochodzi do seksu. Mąż zawsze mnie zaspokaja patrzy bym to ja pierwsza miała orgazm.