Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras z was miala przedwczesny porod ok 20 ,23 tc i dziecko zmarlo ?

Polecane posty

Gość gość

Prosze napiszcie. I co bylo tego przyczyna.? U mnie nagle odejscie wod.

Gość gość
20 tc to późne poronienie... Ja miałam w 24 tc,przyczyna- niewydolność szyjki którą lekarz raczej olał, w kolejnej ciąży miałam ten sam problem ale lepszą opiekę. Dziecka za pierwszym razem nikt nawet nie próbował ratować.

Gość gość
gość 12:03, współczuję starty :( a za drugim razem, z lepszą opieką, do którego tygodnia udało Ci się donosić ciążę?

Gość gość
Tak, w teorii to pozne poronienie, a w praktyce dochodzi do porodu. Mi pekl worek owodniowy, przez bakterie.

Gość gość
W drugiej ciąży donosiłam już do terminu, więc naprawdę sukces. Ale jak pisałam, zupełnie inna opieka.

Gość gość
gość 12:33 - współczuję :( Tzn. że miałaś jakąś infekcję, tak? A czułaś, że masz infekcję? Czy taka diagnoza już po fakcie?

Gość gość
Kompletnie nic nie czulam. Na kazdej wizycie badanie dopochwowe bylo ok, zadnych objawów infekcji. Badania krwi wzorowe. Az pewnego dnia wstajac rano poczulam jak mi cos splynelo po nodze. Myslalam, ze to tylko takie wodniste uplawy. Poszlam do lazienki, założyłam sobie wkladke. Po jakiejs godz byla juz cala mokra wkładka i majtki. A ja czulam straszny niepokoj. Zadzwoniłam po męża do pracy i pojechalismy do szpitala. A tam gdy wchodzilam na fotel to juz wody mi odeszły calkiem, na badaniu przerazenie mlodej lekarki szyjka zgladzona, pelne rozwarcie. Ja nie wi jal to sie stalo bo nic nie czulam :( obwiniam sie ze gdybym wczesniej pojechala moze byloby inaczej.. ale naprawdę nic tego nie zapowiadalo. Jedyne co jak sobie o tym pozniej myslalam, to dzien wczesniej mialam biegunkę..

Gość gość
o kurde, straszna sytuacja :( Bardzo współczuję. Wszystko jest w porządku, wzorcowo nawet, a tu nagle taka tragedia :( Ściskam i pozdrawiam.

Gość gość
Up