Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoskiAlvaro

Dziewczyny myjcie się !

Polecane posty

Gość BoskiAlvaro

Bo wam śmierdzi z muszelki. Wszystkie kobiety które do tej pory miałem, jak poczułem od nich śledzia spadało wtedy moje pożądanie do nich. Po pewnym czasie z nimi zrywałem. Uprzedzam, ja należę do czyściochów. Codziennie myję się pod napletem i chodzę pachnący.

Gość gość
A jechałeś kiedykolwiek z żulem autobusem? albo z jakimś, gdzie kulturę osobistą ma w d***e... Możesz wsiąść pachnący w wychodzisz syfiący. Ja jestem podobna do ciebie, a wiesz ile razy musiałam ubrania prać po przejeździe autobusem i autentycznie wstydzić się???? wiesz ile razy???

Gość gość
16.45 I od zula w autobusie zaczela smierdziec c***ipa ryba ? Wez dziewczyno glupot nie opowiadaj tylko sie myj!

Gość gość
Przede wszystkim nie gadasz z dziewczyną, tylko kobietą. Nie ubliżaj mi. Musisz sam doświadczyć.

Gość gość
Ja musiałam kurtkę w tym roku prać 3 razy.

Gość gość
od przejazdu autobusem

Gość gość
Wszystkie kobiety które do tej pory miałem, jak poczułem od nich śledzia spadało wtedy moje pożądanie do nich. Zamiast wąchać tzipy byś wrócił do podstawówki na kurs prawidłowego konstruowania zdań w języku polskim. Bo ci kooorfa nie wychodzi

Gość gość
16.57 No chyba ze dajesz temu zulowi a autobusie. Wtedy rozumiem ze jego smrod przechodzi na Twoje ubrania i na c**e !

Gość gość
Ale za to masz dobry powod zeby kupic wlasne auto. Nie bedziesz jezdzic miejskimi i c**a przestanie walic ryba !:D

Gość gość
Ty nigdy nie byłeś w takiej sytuacji, że ubranie ci przeszło i jechało...ty nie wiesz jak to jest, możesz siedzieć 3 siedzenia dalej i czujesz...

Gość gość
No ale co mam rozumieć? Jak myjesz się codziennie a i tak wali od ciebie śledziem to się idzie do ginekologa i odgrzybia jaskinie. Nawet ja prosty facet o tym wiem

Gość gość
przede wszystkim ode mnie nie jedzie żadnym śledziem, coś ty se uroił palancie?

Gość gość
No toż myjemy się, dwa razy do roku na Wielkanoc i Boże Narodzenie. Śmierdzieć od nas nie powinno, od co drugiej dziewczyny zapach perfum unosi się z odległości 100 m. Może to mężczyźni mają jakieś problemy z węchem? :D

Gość gość
My tu mówimy o smrodzie z waszych p**d a nie przesiąkniętym smrodzie od menela. Baby to są jednak nierozgarnięte

Gość gość
To po co p***y wąchasz? Chyba jednak pociąga cie ten smród

Gość gość
facet czasem coś poliże więc czuć