Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśli facet gdy widzi zgrabną kobietę w obcisłych jeansach?

Polecane posty

Gość gość

Hej, chciałabym znać wasze zdanie. Co myślicie gdy widzicie zgrabną kobietę w jasnych jeansach, obcisłych podkreślających pupę i nogi? Oczywiście mówię tu o krągłościach w granicach rozsądku, wyćwiczonej pupie a nie o płaskodupiu czy 3-drzwiowej szafie. Jak ja założe takie jeansy, to cały czas się gapią... byłam ostatnio z koleżanką to powiedziała mi, że w tych spodniach widać mi bardzo tyłek i wygląda jakbym nic na sobie nie miała i nie powinnam się tak ubierać... i chciałabym znać zdanie facetów, co tak na prawdę myslicie...

Gość gość
a co cie to obchodzi wygladasz super kolezanka zazdrosci ubieraj sie tak;D

Gość gość
Może i tak, ale chciałabym poznać zdanie facetów na ten temat co o tym myślą.

Gość gość
co mysla? fajna dupcia i ida dalej;D

Gość obecny
dzisiaj pojechałem Inter City Premium do Krakowa i gdy zobaczyłem w godzinach przedpołudniowych na dworcu PKP jak wyglądają kobiety w Krakowie to doznałem lekkiego zawrotu głowy , fakt , ciepło było ale co druga śmigała w bardzo krótkiej sukience , ledwie zasłaniała kuperek i nie wierzyłem własnym oczom, śmigały z gołymi nogami ! nie , to nie były żadne cieliste pantalony siatkowe , śmigały bez żadnych siatek na nogach a Ty rozpisujesz tu poemat na temat kobiety w portkach i zadajesz pytanie, czy kobieta w portkach wygląda fajnie ? - weź się schowaj z tymi gaciami , teraz królują sukienki , krótkie sukienki i gołe nogi , pod wieczór po powrocie do Warszawy , jak znowu zobaczyłem kalesoniary , to nie ten świat ! dziewczyny z Krakowa rulez

Gość gość
Zależy czy byłaby ładna czy nie. Jak ładna to nic bym nie myślał :)

Gość gość
No tak, ale czy powinnam traktować te spojrzenia jako komplement czy zacząć się inaczej ubierać? :( bo po słowach koleżanki zaczęłam mieć wątpliwości, wcześniej nie widziałam w tym nic złego :/

Gość gość
gość dziś Zależy czy byłaby ładna czy nie. Jak ładna to nic bym nie myślał x Nie rozumiem..? A jakby była brzydka to co byś pomyślał?

Gość gość
Pokaż fotke to ocenimy ;)

Gość obecny
koleżanka zawsze źle doradzi koleżance i to jest norma !

Gość 43 cm w bicepsie
Myślę, ze nie lubię dziewek w dżinsach gdyż ponieważ nie można łatwo zdjąć im tych spodni i zgvvałcić:P

Gość obecny
mimo wszystko kobieta nawet w sukience mini zawsze wyglądała bardzo kobieco

Gość gość
Aha, fajnie, że się czegokolwiek dowiedziałam. Dzięki, na kafeterię zawsze można liczyć :)