Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Laser Studio 4 Toru艅

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, co s膮dzicie o tym salonie? Podobno znaj膮 sie na laseroterapii, i maj膮 du偶o zabieg贸w w tym zakresie Kto艣 by艂? Jakie wra偶enia?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja polecam :) to jedyne studio kosmetyczne,tak dobrze urz膮dzone, wyposa偶one w najlepszej jako艣ci sprz臋t no i przede wszystkim mi艂a obs艂uga, kt贸rej mo偶na zaufa膰 jestem zadowolona szczeg贸lnie z zabieg贸w laserowych, kt贸re pomog艂y mi zniwelowa膰 zb臋dne ow艂osienie m.in na nogach :) no i faktycznie co do lasera to maj膮 szeroki wachlarz us艂ug ;) laserowe zamykanie naczynek, depilacj臋, chyba te偶 leczenie tr膮dziku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem po laserowym usuwaniu naczynek powiem wam, 偶e dawno nie by艂am tak zadowolona z 偶adnego zabiegu mi艂e zaskoczenie, co do jako艣ci wsparcie obs艂ugi, indywidualne podej艣cie do klienta i do艣膰 przyst臋pne ceny zabieg nie by艂 bolesny, raczej piek艂o, ni偶 bola艂o, wi臋c nie nale偶y tego myli膰 z b贸lem a efekt kapitalny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam, ile p艂aci艂a艣 za laserowe usuwanie naczynek? d艂ugo trwa艂 zabieg? czy wystarczy jeden zabieg czy potrzebnych jest kilka? czy mog艂aby艣 mi podes艂a膰 na maila zdj臋cia przed i po, o ile je posiadasz? jestem powa偶nie zainteresowana tym zabiegiem, bo chcia艂abym w ko艅cu pozby膰 si臋 rumie艅ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zabieg nie jest bolesny, raczej towarzyszy mu uczucie delikatnego pieczenia co do ilo艣ci.. kwestia co chcesz dok艂adnie usun膮膰, jak bardzo jest to widoczne co do zdj臋膰, mog艂abym ci podes艂a膰, podaj swojego maila ;) cennik mo偶esz znale藕膰 na ich stronie internetowej tam jest w og贸le wszystko szerzej opisanej i na pewno znajdziesz odpowiedzi na nurtuj膮ce ci臋 pytania ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty powiem wam szczerze,偶e dawno nie by艂a tak zadowolona z obs艂ugi w 偶adnym salonie w Laser Studio 4 pracuj膮 wykwalifikowane, odpowiedzialne i pe艂ne pasji osoby, z do艣wiadczeniem, mo偶na zaufa膰 obs艂udze w tym miejscu, troszcz膮 si臋 o klienta i potrafi膮 fachowo doradzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem mile zaskoczona zabiegiem o nazwie "smocza krew" nie wiem czy kt贸ra艣 z was byla na takim zabiegu, ale jest super do zabiegu wykorzystuje si臋 francuskie kosmetyki, a efekty s膮 widoczne ju偶 po pierwszym zabiegu. Zabieg jest bardzo przyjemny, mo偶na si臋 zrelaksowa膰 i po prostu zapomnie膰 o Bo偶ym 艢wiecie idealny zabieg dla zapracowanych kobiet ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nied艂ugo wybieram sie na depilacj臋 laserow膮 jestem ciekawa jak to wszystko b臋dzie wygl膮da膰 jakie b臋d膮 efekty po pierwszym zabiegu i czy w og贸le b臋d膮 jakie艣 efekty widoczne. ponadto jestem ciekawa obs艂ugi zawsze to ona ma du偶e znaczenie w gabinecie mam nadziej臋, 偶e odpowiedz膮 mi na wszelkie pytania ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nowoczesny sprz臋t, wysoka jako艣膰 obs艂ugi klienta, przyjemna atmoasfera, tak jasno, przejrzy艣ie a偶 chce sie tu wraca膰 jestem po dw贸ch zabiegach depilacji laserowej i czekam na wi臋cej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedzcie mi ile kosztuje wybielenie z臋b贸w w tym gabinecie? na jaki efekt mo偶na liczy膰 po tym zabiegu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kosmetyczne wybielanie z臋b贸w lamp膮 BT Cool jest w cenie 299z艂 :) pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ten zabieg boli ? ile czasu trwa? czy trzeba go powt贸rzy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zabieg nie boli, trwa ok 60 minut. efekt widoczny jest zaraz po zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wybielanie z臋b贸w naprawd臋 dzia艂a! a t膮 lamp膮, to najlesza metoda ;) najbardziej skuteczna i precyzyjna, wiem co艣 o tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co s膮dzicie na temat manicuru japo艅skiego? warto si臋 na niego zdecydowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem idealne dla zaniedbanych i s艂abych paznokci 艣wietnie odbudowuj膮 p艂ytk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile kosztuje taki manicure?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cennik masz na ich stronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdecydowanie polecam wype艂nianie zmarszczek kwasem zabieg wykonuje lekarz, a przed zabiegiem jest odpowiednia konsultacja medyczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co s膮dzicie o kriolipozie? warto wybra膰 si臋 na ten zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li masz nadmiar t艂uszczyku i chcesz si臋 go pozby膰, to moim zdaniem to bardzo dobry zabieg co prawda nie by艂am na nim, a kole偶anka by艂a i widzia艂am efekt"po"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale jest to bezpieczny zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem zadowolona z wybielania z臋b贸w. Faktycznie maj膮 dobry sprz臋t, cena te偶 nie jest wysoka, bior膮c tak du偶y efekt finalny. Jestem pozytywnie zaskoczona. Dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata367

Jestem bardzo zadowolona.
Wybielanie z臋b贸w nie by艂o drogie , a o niebo lepsze i efektywniejsze ni偶 u dentysty
Ciesz臋 si臋, 偶e wybra艂am si臋 na ten zabieg.
Komfortowe miejsce, cisza i spok贸j.
POLECAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka765

Ciesz臋 si臋, 偶e zdecydowa艂am si臋 na makija偶 permanentny w艂a艣nie w tym gabinecie.
Indywidualne podej艣cie do klienta, fantastyczna atmosfera, komfort sprawia, 偶e mo偶na si臋 tu zrelaksowa膰 i odpr臋偶y膰, a przy okazji zrobi膰 si臋 na b贸stwo.
Szczeg贸lnie polecam powi臋kszenia ust.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina888

Polecam zabieg kriolipolozy.
Moim zdaniem najlepsza opcja dla tych, kt贸rzy chc膮 si臋 pozby膰 zb臋dnej tkanki t艂uszczowej.
Zabieg naprawd臋 dzia艂a i sprawia, 偶e mo偶na poczu膰 si臋 l偶ej i pewniej siebie.
Do zabiegu przygotowuj膮 kompleksowo i ch臋tnie odpowiadaj膮 na wszelkie pytania
POLECAM

Udost臋pnij ten post