Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arab calym moim zyciem

Polecane posty

Gość gość

Witam was wszystkich chcialam wam przedstawic moja historie. Wyjechal do Niemiec do pracy poznalam tam araba w ktorym sie zakochal po 5 miesiacach oddalam mu sie to byl moj pierwszy chlopak. Mam 20 lat a on 21 pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy nie wiedzielismy co zrobic ja nie bylam gotowa na dziecko a on tym bardziej zaden z nas nie chcial aby rodziny nasze sie dowiedzialy. Postanowilam usunac dziecko co bylo bledem po kilku tygodniach mama dowiadujac sie jego co zrobil zachorowala a on pojechal do iraku i zostawil mnie ( chora miala skrzep w mozgu) zle mnie potraktowal mialam wiele nie przespanych nocy ale wrocil do Niemczech i chce byc razem bo twierdzi ze mnie kocha. Jego rodzina i moja nie chce zebysmy byli razem. Kontaktujemy sie przez telefon czy fb. Nie wiem co mam zrobic kocham go ale z jednej strony osoba ktora by mnie kochala nie kazalaby mi usuanc dziecko i zaprowadziala mnie tam ( nie umiem niemieckiego on wszystko zalatwial. Nigdy nikogo nie kochalam tak jak jego ale boje sie co bedzie dalej.

Gość gość szariiikkk
bydzie dobrze!...bo ja kocham...

Gość gość
A jakiego ptaka ma arab? Smierdzi ten ptak?

Gość gość
Na pewno śmierdzi mniej niż wam niedomyte polaczki-cebulaczki.

Gość gość
Czy autorka wątku to analfabetka? Podstawówkę skończyłaś?

Gość gość
Poziom inteligencji po prostu razi

Gość gość
"Nie wiem co mam zrobic" Ja pier*, wrócić do szkoły!!!

Gość gość
Chryste,mam wrazenie jakby pisal to jakis dzieciak z gimnazjum a nie 20 letnia kobieta!W sumie,nie zdziwilabym sie bo w tym tekscie to ani ladu ani skladu.

Gość gość
Słuchaj rodziny. Arab to nieszczęście. Jak tego teraz nie rozumiesz to pojmiesz to później ale wtedy może już być za późno.