Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokietka9876

Mój chłopak mnie poniża

Polecane posty

Gość Kokietka9876

Cześć , mam fatalny problem jestem z chłopakiem! Już prawie 2 lata i mój wybranek życia jest ode mnie strawy o 3 lata a ja za nie długo kończę 18 lat ( to już w kwietniu ) i od kilku mieści mój mężczyzna mnie przeżywa od szmat dziwek oraz samych najgorszych beznadziejnych . Strasznie go kocham on zawsze obiecał mi że się zmieni że to już ostatni raz ale ta sytuacja ciągle się powtarza już kompletnie nie wiem co mam robić bo s takie dni że potrafi się zachować jak prawdziwy

Gość gość
jak prawdziwy .... ?

Gość Dawidowy678
Kiedyś takich osób, jak Ty autorko tematu było mi żal, ale teraz to już zwyczajnie mnie wnerwiacie i tylko ręce opadają. Każda szanująca się kobieta, po pierwszym usłyszeniu tekstu w stylu szmata czy d****** powinna z miejsca skreślić takiego faceta. PO PIERWSZYM RAZIE! Skoro same się nie szanujecie, to nie liczcie, że facet będzie Was szanował. Miałem napisać więcej, ale szkoda słów. Wokół sporo fajnych, miłych, niebrzydkich facetów, ale za nudni, co? Taki łobuziak to przecież znacznie bardziej pociągający. Tylko za X lat daruj sobie narzekanie i obwinianie facetów, widziały gały co brały.....

Gość gość
21.46- dokladnie. Jestem kobieta I tez wkurzaja juz mnie takie tematy, to tylko swiadczy o autorkach, o ich braku godnosci I nie szanowaniu sie. Masz to na co sie godzisz autorko

Gość gość
Skoro już to wiesz to dlaczego na to się godzisz ? Nie myl poniżania z miloscia bo chyba na miłości ci zależy a nie na pseudo facecie który sam siebie dowartościować w chory sposób poniżające ciebie. Pokochaj siebie samą odchodząc od takiego parszywa.wtedy spotkasz kogoś kto też umie kochać.

Gość gość
po co ja krytykujecie ?? nie wiecie co sie dzieje naprawde, moze dziewczyna sie boi odejsc , moze nie ma gdzie, tego nikt nie wie łatwo jest oceniac ludzi przez neta... takie osoby jak ona potrzebuja wsparcia a nie pocisku.

Gość gość
No to ma z nim siedziec i dawac sie szmacic bo nie ma dokad odejsc albo sie boi??? Co za durna wypowiedz!!! Ciebie tez szmaci facet?

:D ja na takich tematach mam zawsze takie małe, tyci podejrzenie:D że ci faceci ich tak naprawdę nie poniżają, tylko w rzeczywistości testują, czy dana kobieta posiada minimum do przeżycia godności i jak bardzo jest zdesperowana, a po udanym eksperymencie łapią się za głowę:D potem czytają kafe i popełniają samobójstwo, nie chcąc żyć na planecie, na której te tematy przyciągają czyjąkolwiek uwagę