Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra, moj brat chce nazwac syna Brian. Wstyd. Nie wiem gdzie on ma rozum

Polecane posty

Gość gość

Hej, nie jestesmy z rodziny jakichs piwoszow, alkoholikow, patoli. Mama ukonczyla studium dietetyczne a potem studium dajace uprawnienia do wykonywania zawodu pracownika socjalnego. Ja po studiach wyzszych. Brat postanowil nie zdawac nawet matury...mniejsza o to, ale on chce nazwac syna Brian. Mowilam mu ze dzieci beda sie z niego smiac, ale on nie widzi w tym nic smiesznego. Czyli co, rzeczywiscie brak wyksztalcenia idzie dzis w parze z takim gustem? :( myslalam ze to nieprawda co piszecie. Oprocz braku "szkol", brat jest super gosciem, pracowitym, podoba sie kobietom...ale ten gust do imion, masakra.

Gość gość
Głupio, jak chce rzadkie imię to niech szuka innych, tymek to np. fajne imię... Poza tym u nas nie da się nazwac Brian syna, tylko Brajan, więc to już w ogóle jakaś parodia

Gość gość
Jak to nie da sie? Moja mama pracuje w ewidencji i normalnie jest "syn Tomasza, Brian" A czyta sie /brajan/. Ale pisze Brian. Nie ma takiego czegos jak B-r-a-j-a-n przeciez

Gość gość
http://babyonline.pl/polscy-rodzice-nadaja-dzieciom-imiona-obcego-pochodzenia,jak-wybrac-imie-dla-dziecka-artykul,17328,r1p1.html chyba masz racje, ale to zmieniło się calkiem niedawno temu, bo przedtem imiona obcego pochodzenia można było dawac tylko jak np. jeden z rodziców był obcokrajowcem. W innym wypadku musiał być zapis fonetyczny, czyli Brajan, a nie Brian

Gość gość
Moja sasiadka ma Brajana, przez "j":-)....specjalnie zapytalam. ...ma tez Alexa przez "x"...:-) :-) full serivis :-)