Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21212121

brzuch 21 tydzień

Polecane posty

Gość gość
Fajny brzusio! :*

Gość 21212121
dziękuję :* ale martwię się ze jest zbyt mały .. Ciaglę nie widzę by rósł ... Ostatnio lekarz pytał tylko czy mam apetyt itp bo przytyłam 1 kg A jak było/jest u Was?

Gość gość
Ja w 22 tyg przytylam 2 kg, brzuch mam taki jak ty i nikt nie dowierza ze jestem w ciazy. Taka budowa :)

Gość 21212121
dzieki, to mnie pociesza!!! :) lubie czytać różne informacje o ciązy i siłą rzeczy jak czytam o wychodzącym pępku w 20 tyg itp to dziwnie się czuje z tak małym brzuchem i zaczynam myslec że coś jest nie tak

Gość gość
Ja mam dwa razy większy ale nie mogę teraz dodać zdjęcia.

Gość gość
Miałaś usg polowkowe ? Jak z dzieckiem ok i ilość wód w normie to tylko się cieszyć ze brzuch mały. Widać że jesteś szczupła i nie masz sadla na brzuchu więc nie ma ci co wypchnac do przodu. Ja male brzuchy w obu ciążach a dzieci ponad 3700g kazde.

Gość gość
Ja mam taki sam. A juz duzo schudlam.

Gość gość
A ja mam duzo większy, a grubasem nie jestem. W pierwszej ciąży też taki duży miałam :)

Gość gość
No niewidac ciazy u ciebie. Ja mialam juz duzy brzuch w tym tyg. Ale kazda innaczej ciaze przechodzi... Pewnie ci urosnie w 7misiacu nagle

Gość gość
Ja na poczatku ciazy schudlam nawet. Raz ze to kwestia budowy i hormonow, a dwa tez diety. Jedne tyja i nic na to nie poradza, inne po prostu wpier...alaja (znam takie co po 30kg tyly ale jak sie codziennie na kolacje caly sernik je bo "dzidzia chce" to coz...). Mi jak tu ktos wspomnial wywalilo brzuch w 7 msc z dnia na dzien :) A zeby nie bylo - badania ok, waga dziecka byla ok, ruchy czulam tak od 19-20tyg i jak na usg widzielismy jak bryka to sie lekarz nadziwic nie mogl gdzie ono sie miesci :D Biorac pod uwage moje sikanie co 30 sek ustalilismy ze moj organizm pozbyl sie pecherza na rzecz dziecka. Pozdrawiam :)

Gość 21212121
o dokładnie u mnie tak samo z sikaniem ... I dziecko rusza się bardzo mocno ... :)) dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
jestes gruba a nie w ciazy

Gość gość
mi do prawie 7 miesiąca ciąży nie było widać brzucha a o wiele więcej przytyłam niż Ty w 2 ciąży to jak rodziłam (35 tydzień) wyglądałam jak niektóre w 5 miesiącu ciąży.... dzieci też małe się urodziły - nie miały 3 kg nie wiem gdzie te kg poszły jak nie w brzuch i dziecko.... to pewnie w d... :-P

Gość gość
ja mam w 20 tyg spory brzuch i rozstepy, wygladam jak w 9 tyg wiec ciesz się ;)

Gość gość
jak w 9 miesiącu* miało być

Gość gość
Ja jestem w szóstym miesiącu i brzuch mam spory. Jeśli chodzi o dietę to zdrowo się odżywiam i nie jem słodyczy, bo mnie po nich mdli. Więc nie do końca zależy to od diety, to tycie. A przed ciążą miałam,wagę w normie.

Gość gość
Tez taki mialam. Brzuszek wywalilo kolo 7-8 miesiąca. Wtedy rósł z dnia na dzien. Jakies 5 dni po porodzie moglam spokojnke ubrac moje przed ciążowe jeansy :) zdrowka życzę .

Gość gość
Ale po co porównywać swój brzuch do innych ? Kompletna głupota .. każde dziecko rośnie inaczej i każda kobieta ma inne ciało

Gość gość
U mnie było widać brzuch w 7 miesiącu. I w ogóle nie urósł bardzo duży. Po dwóch tygodniach po porodzie ubrałam jeansy sprzed ciąży a przytylam 15 kg i po ciąży zostały mi 4 kg tylko. Nie wiem co to znaczy mieć rozstępy, a brzuch wygląda jakbym nigdy w ciąży nie byla:-) Także ciesz się bo mały brzuch to same plusy:-)