Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missymi

Opadające kąciki ust i Regenyal

Polecane posty

Gość missymi

Moja twarz przez opadające kąciki ust wygląda ciągle na smutną. Z tego, co mówią inni to wyglądam na jakieś 8 lat więcej niż mam, a to nie jest komplement. Pomyślałam, że jak skoryguję te kąciki to mnie odmłodzi i odświeży. Słyszałam o podnoszeniu ch przez wypełnienie Regenyalem - w kilku gabinetach w moim mieście to proponowali. Czy ktoś z Was robił taki zabieg? Może na inną część twarzy? Ile utrzymuje się efekt?

Gość gość
wyglądać 8 lat starzej to słabo... też bym coś kombinowała. Czytałam o tych zabiegach regenyalem, co piszesz i to chyba nie jest jakieś straszne. Z tego co czytałam, to ostrzykują to miejsce i możesz wrócić do domu - nie jak po operacji plastycznej że leżysz kilka dni i kolejne kilka tygodni się goisz...

Gość welirka
ja Regenyalem wypełniałam policzki i jestem zadowolona! Zabieg trwa krótko, od razu po tym idziesz do domu i praktycznie nic to nie boli - kilka małych nakłuć.

Gość luminka4
Ja bym zaryzykowała z Regenyalem - w necie piszą że utrzymuje się to około roku, więc jest to mniej ryzykowny zabieg niż operacja plastyczna

Gość gość
W Poznaniu w Estime robiłam ten zabieg! Nie jest bolesny - rzeczywiście tylko delikatne ukłucie się czuje. już kilka dni po zabiegu widać efekt taki docelowy. Mi akurat wypełniali policzki, ale sam zabieg wygląda podobnie. Jeśli masz się lepiej poczuć z taką poprawką, to rób jak najbardziej. :) Powodzenia! :)

Gość hanny4
Nie tylko Regenyalem można to robić. Ja miałam wypełniaczem Erelle - przeszło rok to się utrzymuje. Zastanawiam się też nad zrobieniem zmarszczek tym wypełniaczem - podobno też efekty są super.

Gość gość
Gimnastyka twarzy, masażer za pare zł to daje niesamowite dobre efekty, a nie jakieś reklamy wynalazków tak jak pwyżej reklamy, reklamy, reklamy ...

Gość gość
takie zabiegi jak najbardziej - byle nie operacja plastyczna, bo to jest ból. wypełniacz to zwykły zastrzyk, więc nawet nie boli specjalnie.

Zapraszam do zapoznania się z rankingiem top chwiówek http://www.kasiulix.oferty-kredytowe.pl/pozyczkipozabankowe/ na stronie są również opcje kredytów gotówkowych z różnych banków, czytelny rozpis na temat każdej opcji. W razie potrzeby proszę pisać na maila. Znajdziemy rozwiązanie z Twoich problemów. Pozdrawiam serdecznie

Gość mitias
Ja robiłam zabieg wypełniaczem Erelle - efekty super, sam zabieg praktycznie bezbolesny. dziwię sie, że ktoś decyduje się na operację plastyczną, jak teraz w gabinecie medycyny estetycznej można wiele rzeczy zdziałać bez skalpela.

Gość gość
przy takim stanie żadne kremy czy masaże już nie pomogą, więc nie ma co myśleć nad zabiegiem tylko trzeba go zrobić jeśli masz się dzięki temu lepiej poczuć.